Tom Frank wrote:
> Hej,
>
> Hvilke kødstykke er velegnet til fondue, her tænker jeg mest på
> oksekødet, men også svinekødet. Jeg har allerede noget 'rib eye'(hvad
> er det for et stykke fra koen) og svinemørbrad i fryseren.
jeg tror egentlig man kan bruge det hele.... det primære er vist bare at man
ikke laver det i for store stykker, så det ikke kan blive gennemstegt.......
svinemørbrad er vildt lækkert i fondue..... skåret ud i forholdsvis små
stykker og evt marineret så kan det næsten ikke blive bedre....
rib-eye har jeg ikke erfaringer med, men personligt ville jeg foretrække
sådan et stykke kød på grillen, da det først kommer rigtig til sin ret når
kødet steges helt.....
ellers bruger jeg alt oksekød og svinekød der ikke er for
fedtmamoreret.......
> Hvis der kan rystes nogen gode saucer + tilbehør op vil det blive
> modtaget med kyshånd.
det kan jeg desværre ikke hjælpe dig med.......
> Da vi skal have oliefondue hvilken slags olie vil det være at
> fortrække. Jeg har før set man har brugt Mazola (tror jeg nok det
> hedder). Men nogen siger at oliven olie er bedre.
vi plejer at bruge en olie der er velegnet til friturestegning også.....
--
Knus Sabina
www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.