|
| Hvorfor skiller sovs? Fra : news.sunsite.dk |
Dato : 24-05-03 16:48 |
|
Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
Kan en jævnet sovs skille?
Kan en opbagt?
mvh
Kim Bille
| |
Inger Pedersen (24-05-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 24-05-03 17:40 |
|
"news.sunsite.dk" <no@way.com> skrev i en meddelelse
> Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
> Kan en jævnet sovs skille?
Ja, hvis den indeholder mere fedt, end melet kan optage - og der kun er lidt
væske.
> Kan en opbagt?
Ja, ditto
Desuden kan man lave "skilt sovs", f.eks. ved at lave sovsen med sky, fløde
og ribssaft.
Og så er der alle uheldene med hollandaisesovs - og måske flere endnu.
Hilsen Inger
| |
news.sunsite.dk (25-05-2003)
| Kommentar Fra : news.sunsite.dk |
Dato : 25-05-03 14:09 |
|
"Inger Pedersen" <inger@pedersen.tdcadsl.dk> wrote in message
news:bao794$ji$1@sunsite.dk...
>
> "news.sunsite.dk" <no@way.com> skrev i en meddelelse
>
> > Vi sidder og diskuterer hvorfor sovs skiller
> > Kan en jævnet sovs skille?
>
> Ja, hvis den indeholder mere fedt, end melet kan optage - og der kun er
lidt
> væske.
>
> > Kan en opbagt?
>
> Ja, ditto
>
> Desuden kan man lave "skilt sovs", f.eks. ved at lave sovsen med sky,
fløde
> og ribssaft.
> Og så er der alle uheldene med hollandaisesovs - og måske flere endnu.
>
> Hilsen Inger
Tak for det Inger
| |
|
|