/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad feder?
Fra : Rømer


Dato : 24-05-03 09:56

Foranlediget af en anden tråd, hvor der var en der skrev "mel+fedt =
feder" - et efterhånden vedtaget dogme.
Andre siger direkte, at det er sovsen, der dræber.
Men hvordan kan det være, at en sovs der bages op med en klat smør, lidt mel
og noget sky, er døden selv, medens den samme sky - jævnet med en smørbolle
bestående af en klat smør og lidt mel, er gastronomi?
Hvorfor er en kødsuppe god og nærende - medens den efter at være blevet
jævnet med en smule mel er det rene arterieslam - hvis det selvsamme mel
æltes med lidt vand og salt og bages, får man et velsmagende brød som sammen
med suppen er sundt?

Hvor pokker er logikken?



 
 
Steffen Hedegaard (24-05-2003)
Kommentar
Fra : Steffen Hedegaard


Dato : 24-05-03 11:47

> Hvor pokker er logikken?

Muligvis et sted i rusland...

Hvis ens kalorieindtag er større end ens kalorieforbrug tager man på. Thats
it.
Så man kan ikke sige at nogle varer feder og andre ikke gør, det er mængden
man indtager det kommer an på.

/Steffen



Homer (24-05-2003)
Kommentar
Fra : Homer


Dato : 24-05-03 18:43

Rømer skrev:

> Men hvordan kan det være, at en sovs der bages op med en klat smør,
> lidt mel og noget sky, er døden selv, medens den samme sky - jævnet
> med en smørbolle bestående af en klat smør og lidt mel, er gastronomi?

> Hvor pokker er logikken?

Hvem siger gastronomi ikke feder?

--
Med venlig hilsen
Homer.
- "Mr Gumble, this is a Girls' Scouts meeting!"
- "Is it?! Or is it that you girls can't admit you have a problem?!"



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste