Tak for svaret, Carsten. Jeg har forøvrigt godt set de store spande, men
da jeg bor alene synes jeg det virker lidt overdrevet
*/Lars
"Carsten Riis" <cr@carben.dk> skrev i en meddelelse
news:3ECDF6BC.4B03FD7E@carben.dk...
> Lars wrote:
> >
> > Hej alle
> >
> > Jeg går så småt og følger diverse opskrifter fra bøger - vistnok fra
> > DDV - hvor i der ofte indgår græsk yoghurt med 10% fedtindhold.
> >
> > Jeg har fået at vide, at det er et fedtholdigt mælkeprodukt, som man
> > ifølge DDV må spise maks 125 g. af til to måltider om dagen (250 g.
pr.
> > dag), men det lyder da af helt vildt meget. Er det virkeligt
rigtigt?
>
> Jep. Det er jo det fede ved DDV.
>
> I programmet står der, at man må spiser 250 gram af den
græske/tyrkiske
> yoghurt som en dagsration mælkeprodukt.
> I lektionerne får man dog at vide, at det ikke er så smart når man gør
> det hver dag. Resultaterne udebliver simpelthen pga det ensidige.
>
> Min personlige kombination er dog, at jeg kun tager 125 gram af denne
> yoghurt til en dessert.
> Og den anden halvdel af mælkerationen bruger jeg til fx 200 gram
ylette
> morgenmad eller til mælken i kaffen.
>
> Nu ved jeg ikke, hvor du bor, men her i hovedstadsområdet kan man få
den
> tyrkiske yoghurt i 1 kilo spande (8 dage a 125 gram) hos
grønthandlerne.
> Spandene med 10%s yoghurten er blå
> De grønne spande er med 3,5%s og det smager altså som at stikke tungen
> ud af vinduet på en solskinsdag.
> Begge slags koster 20-25 kroner.
>
>
> --
> Med venlig hilsen Carsten Riis
> Vær med til at redde liv ca. 4 gange om året
>
http://www.bloddonor.dk