|
| torsdagsmad d.22.5.03 Fra : Martin Andersen |
Dato : 22-05-03 17:50 |
|
Kødsovs med pasta
| |
Bolette Nielsen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 22-05-03 17:58 |
|
"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> skrev i en meddelelse
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...
Her i huset skal den stå på spaghetti med pølser og flæsk
( spaghetti med tomatpuré, løg, cocktailpølser og stegt bacon )
mums det er godt
Mange hilsner fra
Bolette
| |
Mulle's mor (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Mulle's mor |
Dato : 22-05-03 18:09 |
|
Krebinetter med _nye danske kartofler_ der lige havde fået en håndfuld
friskplukket persille og så ellers smørsovs til...
Sjældent har jeg nydt nye danske kartofler så meget :))
(pris pr. kg. 40,00, men alle pengene værd)
--
Hilsen Mulle, Miv og MissRosa's mor
http://hei.homepage.dk
| |
Queenie (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Queenie |
Dato : 22-05-03 18:25 |
|
Biksemad af resterne af flæskestegen fra igår blandet med den dejlige
flæskestegssovs
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Antje Jessen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Antje Jessen |
Dato : 22-05-03 18:33 |
|
Hos os står den på studentermad.
Godt krydret Kylling (5 for 100!) med pasta og karryketchup, iceberg og
agurk.
Ganske billigt og udmærket til en torsdag aften.
Antje
| |
Jimmy (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Jimmy |
Dato : 22-05-03 19:04 |
|
"Antje Jessen" <antje.jessen@mail.dk> wrote in message
news:3ecd09d2$0$97236$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hos os står den på studentermad.
> Godt krydret Kylling (5 for 100!) med pasta og karryketchup, iceberg og
> agurk.
Arh - Rigtig studentermad er hvad jeg skal have.
Skruer, kogt i en skål i mikroovnen i 22 minutter, serveret med ketchup.
Skålen spiser man naturligvis skruerne af og minimerer derved opvask samt
tidsforbrug.
Mvh
Jimmy
| |
Bettina Madsen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Bettina Madsen |
Dato : 22-05-03 18:38 |
|
Antje Jessen wrote:
> Hos os står den på studentermad.
> Godt krydret Kylling (5 for 100!) med pasta og karryketchup, iceberg
> og agurk.
> Ganske billigt og udmærket til en torsdag aften.
> Antje
Ja, her har vi lige spist en sammenkogt ret med kyllinge hjerter i
en hot tomat-grønsagssauce + brune ris
Bettina
| |
Bettina Madsen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Bettina Madsen |
Dato : 22-05-03 18:38 |
|
Antje Jessen wrote:
> Hos os står den på studentermad.
> Godt krydret Kylling (5 for 100!) med pasta og karryketchup, iceberg
> og agurk.
> Ganske billigt og udmærket til en torsdag aften.
> Antje
Ja, her har vi lige spist en sammenkogt ret med kyllinge hjerter i
en hot tomat-grønsagssauce + brune ris
Bettina
| |
Anders Houmark (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Anders Houmark |
Dato : 22-05-03 21:55 |
|
"Mulle's mor" <zille_fjerndette_@underlig.zzn.com> skrev i en meddelelse
news:baj07l$nap$1@sunsite.dk...
> Krebinetter med _nye danske kartofler_ der lige havde fået en håndfuld
> friskplukket persille og så ellers smørsovs til...
>
> Sjældent har jeg nydt nye danske kartofler så meget :))
>
> (pris pr. kg. 40,00, men alle pengene værd)
Haha, gæt hvem der fik en hel pose kartofler - gratis - en af ven som
arbejder som landmand ? .. Han havde gravet dem op med fingrene fordi han
havde glemt en skovl.. Og uha hvor de smager godt! De var kun skyllede og
rengjort med fingrene, skrællen sad stadig på... det er lækkert.
Menuen herhjemme stod på kartofler og noget kødgryde med sovs.. jeg spiste
stort set kun kartofler
--
Anders Houmark
www.AndersH.dk
Hvis man leger med tis,
brænder man i sengen!
| |
Dorte R.M. Hansen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen |
Dato : 22-05-03 22:11 |
|
On Thu, 22 May 2003 22:54:48 +0200, "Anders Houmark"
<anders@andersh.dk> wrote:
>Haha, gæt hvem der fik en hel pose kartofler - gratis - en af ven som
>arbejder som landmand ? .. Han havde gravet dem op med fingrene fordi han
>havde glemt en skovl.. Og uha hvor de smager godt! De var kun skyllede og
>rengjort med fingrene, skrællen sad stadig på... det er lækkert.
>
Nørj hvor mine tænder løber i vand - sluuurp. Bare det var mig.
Vi fik krebinetter, kogte gulerødder og gamle kartofler.
Hjerteligst
Dorte
--
http://www.bornholm.nu
Debat
| |
Karen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Karen |
Dato : 22-05-03 18:45 |
|
Vi fik
rødfisk med frisk basilikum og citron
Hertil en sovs af friske tomater blendet med mandler, ristet brød,
ristede hvidløg og chili.
Tilbehør: Grønne bønner stegt med chili, rødløg, løg og soja. MUMS!!!
Karen
| |
zcully (22-05-2003)
| Kommentar Fra : zcully |
Dato : 22-05-03 18:57 |
|
"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote in message
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...
> Kødsovs med pasta
Pitabrød med salat.
HjemmeBAGTE pitabrød naturlidvis
/Zcully
| |
Elisiussen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Elisiussen |
Dato : 22-05-03 19:24 |
|
Kold kylling, ris med champignonpesto, salat af iceberg, rucolo, tomat,
agurk,radiser og feta.
Jette
| |
mack (22-05-2003)
| Kommentar Fra : mack |
Dato : 22-05-03 19:57 |
|
"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote in message
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...
> Kødsovs med pasta
>
En lille skinkemignon indbagt i butterdej med krydret flødeost og
fintsnittet porre. Dertil kogte kartofler og porrer (begge dele økologisk)
samt bearnaisesovs.
/Mack
| |
Martin Andersen (23-05-2003)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 23-05-03 18:05 |
|
> En lille skinkemignon indbagt i butterdej med krydret flødeost og
> fintsnittet porre. Dertil kogte kartofler og porrer (begge dele økologisk)
> samt bearnaisesovs.
Det lyder rigtigt godt. Smage det også godt? Har du en opskrift du vil dele
| |
mack (23-05-2003)
| Kommentar Fra : mack |
Dato : 23-05-03 18:40 |
|
"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote in message
news:8xsza.7951$mU6.13703@newsb.telia.net...
>
> > En lille skinkemignon indbagt i butterdej med krydret flødeost og
> > fintsnittet porre. Dertil kogte kartofler og porrer (begge dele
økologisk)
> > samt bearnaisesovs.
>
> Det lyder rigtigt godt. Smage det også godt? Har du en opskrift du vil
dele
>
Det var sådan lidt improviseret. Havde haft kødet (den vejede 330 gram og
jeg TROR nok det kaldes en skinkemignon) liggende min fryser i LANG tid og
vidste ikke helt hvad jeg skulle stille op med det. Brunede den af på en
pande og lagde et stor snit fra siden og fyldte med flødeost (Cheasy
smøreost) samt fintsnittet porre. Uden på blev den smurt ind i en blanding
af olivenolie, rosmarin, enebær, salt og hvidløg som havde været i morteren.
Pakkede den ind i to udrullede plader butterdej og derefter 35 min. i ovnen
ved 200g. Lod den derefter trække 10 min. Det blev lækkert!!
/Mack
| |
Nette (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 22-05-03 20:01 |
|
"Martin Andersen" skrev i en meddelelse
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...
He! Indbagt pizza fra den lokale, krydret med godt med chili og hvidløg
Nette
| |
Morten Juel (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Morten Juel |
Dato : 22-05-03 21:15 |
|
Igår fik vi take out fra næstved kinesiske, og når man køber det, så får man
SÅ meget mad med hjem, så vi fik kina rester idag )
--
Mvh
Morten --- http://StarChild.dk
Suzuki DR350SET --- TIL SALG SE PÅ: http://DR350.dk
Golf II GTI 1.8Ti 8v --- http://Golf2.dk
Jallagryde 320i
"Martin Andersen" <15andersenREMOVETHIS@telia.com> wrote in message
news:Tc7za.10593$dP1.19717@newsc.telia.net...
> Kødsovs med pasta
>
>
| |
Kent Sune Mikkelsen (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Kent Sune Mikkelsen |
Dato : 22-05-03 21:32 |
|
fisk filet med pummes biglig friske fisk 35kr pr½kg
| |
Mads Thorning Peders~ (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 22-05-03 22:00 |
|
Linsesuppe med rejer, hvidløg, gulerødder, koriander, schezuanpeber, chili
og masser af stærk karry. Jum jum hvor det gav sved på overlæben
| |
Kitti Egevang (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Kitti Egevang |
Dato : 22-05-03 22:55 |
|
Fadkoteletter med kartofler og grønt - lækkert!
Venligst Kitti.
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> wrote in message
news:bajdp3$2ghc$1@news.cybercity.dk...
> Linsesuppe med rejer, hvidløg, gulerødder, koriander, schezuanpeber, chili
> og masser af stærk karry. Jum jum hvor det gav sved på overlæben
>
>
| |
Sabina Hertzum (23-05-2003)
| Kommentar Fra : Sabina Hertzum |
Dato : 23-05-03 07:51 |
|
Martin Andersen wrote:
Hjemmelavet kyllingesalat...
iceberg, tomat, agurk, forårsløg, croutoner, babymajs og parmesan...
dertil 150 g kyllingefilet skåret i tern og stegt på panden med karry....
--
Knus Sabina
www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.
| |
Sofie Kurland (23-05-2003)
| Kommentar Fra : Sofie Kurland |
Dato : 23-05-03 08:38 |
|
Karrystegte svinekoteletter og bananer m. ris og ærter
| |
Heidi (22-05-2003)
| Kommentar Fra : Heidi |
Dato : 22-05-03 18:31 |
|
Kyllingetern stegt i rød karrypasta, med løg og squash, samt
kokosmælk, hønsebouillon og krydderier. Nudler kogt lidt mindre end
de skal have, og derefter kogt færdig i sovsen.
Mmmmmmmm....
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit
| |
Padmé Amidala (25-05-2003)
| Kommentar Fra : Padmé Amidala |
Dato : 25-05-03 11:58 |
|
til forret:
Kæmperejer svøbt i pandekagedej og friturestegt..hertil salat
til hovedret:
god stor bøf med salat, ananas, kartoffelbåde og hvidløgssauce.
det var guf
VH
Padmé Amidala
| |
|
|