[Dyler Turden | Thu, 15 May 2003 15:42:51 +0200]
Blot for at knytte et par kommentarer:
>I dag i Føtex faldt jeg rent tilfældigvis over sødemidlerne Perfect Strø og
>Perfect Fit fra Isis...de indeholder Aspartam
Kun Perfect Strø indeholder Aspartam - da Perfect Fit også anvendes til
varme og kolde ting, er Perfect Fit lavet med sødemidler der kan bevare
deres egenskaber trods temperaturændringer; Aspartam tåler f.eks.
dårligt varme og mister sin sødeevne efterhånden.
>Samme eksperiment mislykkedes med SØD,
SØD er baseret på Cyklamat som den primære sødekilde; det er et rigtigt
godt sødemiddel da det er temperaturstabilt - det er dog vigtigt at
underdoserer, da det ellers giver en grim bitter smag.
>så hvis nogen skulle være interesserede kan man nu købe Aspartam sødemiddel i tør form både til kager
>og drikkevarer.
Som sagt er mængden af Aspartam i Perfect Stø meget lille, og er ikke
særligt velegnet til kager - her anbefales nærmere PerFect Fit eller
Atwel, samt kombineret med SØD for en bedre sødeevne.
Best regards,
Rene' (Denmark)
www.rene.hjorth.com &
www.lowcarb.dk