Rødvin til fisk
Kan nogen komme på en UNDSKYLDNING FOR VINSNOBBER som Per "Charme" Pallesen
og andre i MorgenTV2, der påstår at særlig rødvinstype hører til særligt
kød.
Hvis man sobert og fordomsfrit ser på hvad smager godt sammen, så er der
nogle grundregler, såsom at sur rødvin ikke IKKE ER PERFEKT sammen med
eddolesure marinerede sild
Og efter kogt torsks fine smagsnuancer er hvidvin vistnok bedre end rødvin
Og der er vel også noget om at rødvin harmonerer med oksekød - måske dog
mest pga ens farve. Og vanetænkning, især. Tradition former hjernen og
smagsløg er lidet vigtige, ligesom med sex sker begejstringen mellem ørerne
Men hvidvin er fin til alt mørkt kød, hvis det er sommer og man er i humør
til kold vin
Sild der er korttids-varmet og spises ukrydret , især usaltet sammen med
brød, er fremragende sammen med rødvin (Sild er bedste fisk efter laks og
tun, den er fed og konserverer sig selv. Andet er vandsjask. )
Kejserens Ny Klæder snobberne , der kun har til formål at skabe
mindreværdskomplekser hos de uuddannede, skulle skamme sig!
Har du haft japalenos i munden, er det afgjort ligegyldigt hvilken god vin
der følger efter,
Som min far sagde "Giv os noget koncentreret så vi kan blive fulde i en
fart".
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46
2200 København N
Tel: 3586 1000
Fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com