"zigge" <laser.snabela@pc.dk> wrote in message
news:3ec5718c$0$76154$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> "Bo Warming" <XUMPEYFQNLVX@spammotel.com> wrote in message
> news:dIdxa.47671$dc5.14817@fe09.atl2.webusenet.com...
> > AFBRÆNDING ELLER FLAMBERING KAN SE FLOT UD, men kan det kemisk ændre til
> > bedre smag.?
>
> <snip>
>
> > Er der fornuft i flambering? Og er det OK at X-poste når mad blir kemi?
>
> Jow der er da fornuft i at flambere, men det skal gøres rigtigt.
> Den rigtige måde at drikke Absint på er at man har et Absintglas hvorpå
man
> lægger sin Absint-ske, nærmest en kagegaffel med skaft i begge ender af
> gaflerne. På gafflen lægges så et stykke sukker, som man så kan vælge at
> dryppe med opium eller lade være. Man hælder nu Absint op i glasset ved at
> lade det passere sukkerknalden og slutter af med at antænde denne.
> Resultatet af dette lille ritual er at sukkeret smelter og drypper ned i
> Absinten, som nu kan nydes
>
> Hvorvidt det så er relevant at x-poste her ved jeg ikke, men det er fa...
> indbegrebet af min form for kemisk nydelse.
En anelse cointreau(eller anden fin likør) i flødeskum giver kolosal
smagsforbedring og alle smagsstofferne rammer smagsløgene
Men ødsel blæret potlack-kult nyrige skal fråse med de ædle
munkeklosterfremstillede alkoholiske dråber, så de pøser på crepe suzetterne
og leger grillparty ved særligt rullebord på luksusrestauranten.
RESOURCESPILD - er det ikke the name of the game ved flamberinger, især
eller altid?
Men mad må godt være for sjov - ikke kun Kims.snack.
Så lad os udføre kemiske og fysiske eksperimenter som pauseklovneri mellem
retterne - og hvorfor dog søde drinken med sukker der drysses i og omrøres,
når man kan få PRÆCIS SAMME SØDEVIRKNING ved at smelte det i med Sct Hans
bål over drinken. Det kan helt sikkert gøres sexet og du skorer damen der
tror at du også er FIRE IN THE SKY i sengen "En tom jones uden trusser, og
det skal være...."(Enkelt-reklamefilmen)
Det med _opium_ sætter flamberingen i særligt perspektiv - sej,
respektindgydende kriminalitet er også et godt skoretrick. i forlængelse af
den narkotiske bedøvelse eller ophidselse af skønheden
(Jeg er bare misundelig fordi jeg ikke har haft mod til så high teck
DonJuan'eri som det du foreslår.
At smagen bedres af ild, håber jeg at nogen på dk.videnskab kan komme med et
bud på - jeg er søn af en nøgtern maskiningeniør der lærte mig at tvivle om
alt. )
Min søn lærte mig idag en drink med først Kahlua, så Bailey, så Contreau.
"Screaming orgasm" hed den.
Med teske skulle de hældes i shotglasset så de lagde sig i 3 lag
Men de sidste to lag blev desværre til eet.
Tryllekunst med at balancere bestik over drinks vil jeg nu øve min kunnen
i - hvem kan fortælle mig hvordan man gør?
Jeg har aldrig set en absintske-kagegaffel-med-skaft-i-begge ender hos min
lokale Pot&pande-butik