Jeg kender godt dit problem, det tog mig lang tid men nu har jeg endelig
fundet hvad jeg vil kalde en rigtig tunmousse som er nem at lave..
2 dåser tun i olie
100 g smør
1/2 dl creme fraice
salt, peber og citron
Afdryp tunen, bland med blødt smør ( jeg plejer at bruge kærgården 60%, det
smager godt nok men det bliver mere stiv=rigtig hvis du bruger rigtig
smør..Tilsæt også Creme fraice ( 9% kan bruges men 18% er bedst) salt, peber
og citron. Det hele røres grundigt sammen så der ikke er nogen klumper og
stilles på køl i serveringsfadet i mindst 4 timer - Velbekomme
Mvh
Rikke
"Torup & Bachmann" <vagntorup@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:Dl7wa.361$ML.25@news.get2net.dk...
>
> "gap" <gap@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
> news:3ebff9de$0$32522$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Hej
> >
> > Er der nogen der har en nem og velsmagende opskrift på tunmousse? Jeg
har
> > snart genenmsøgt hele internettet efter en opskrift men synes det virker
> > svært og forkert alt sammen. Håber en venlig sjæl kan hjælpe.
> >
> > Med venlig hilsen
> >
> >
> > Grethe Alsing Pedersen
> >
> > Hej Grethe
> Den nemmeste jeg kender, er at røre et bæger Philadelphia light sammen med
1
> dåse tun i vand (vandet skal hældes fra), tilsæt peber og citron efter
smag.
> Finthakket purløg smager også godt i.
> Det skal røres til du ikke kan se tunstykker i den.
> Smager aldeles fortrinligt og er umulig at lave forkert.
>
> MVH Rikke
>
>
www.boernefamilie.webbyen.dk
>
>