/ Forside / Interesser / Fritid / Lystfiskeri / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Lystfiskeri
#NavnPoint
molokyle 2204
srhansen 1625
CLAN 1346
pbp_et 1163
dabj 1025
katekismus 904
Splitcane 889
dova 700
Nordsted1 679
10  arne.jako.. 660
Næbdyr i fad :-)
Fra : 7C


Dato : 07-05-03 15:42

Er der nogen her, der har et link til en hjemmeside med opskrifter på
hornsfisk?

Pft.
Søren



 
 
David Konrad (09-05-2003)
Kommentar
Fra : David Konrad


Dato : 09-05-03 23:27

"7C" <speax@speax.dk> skrev i en meddelelse
news:3eb91b30$0$96895$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen her, der har et link til en hjemmeside med opskrifter på
> hornsfisk?

Tag kartofler, de små, og sæt dem til at koge

Tag Cremefraiche 18%
Put basillikum, (masser) presset hvidløg, paprika (ikke for meget, og helst
den dyre) peber, salt og så dernæst dine yndglingskrydderier - men heller
ikke overdrevet.
Lad blandingingen stå i køleskabet med sølvpapir på

Nu er kartoflerne færdige. Du giver dem en gang kold vand, og stiller dem
til afkøling...

Så er det salatens tur - du bruger
- iceberg
- radise
- purløg
- dem der de lange, hårde stængler, jeg kan ikke huske hvad de hedder

Så skærer du den rensede hornfisk op i stykker, og steger den på panden.
Hvert stykke skal vendes i en blanding af mel og mælk, og husk at give den
indvendige side også. Du skal vende hvert stykke hvert halve minut, og den
sammenlagte stegning for hvert enkelt hornfiskestykke er ca 2½ minut. Så
bestemmer du selv, hvilken side der skal have mest.

Server stykkerne og salaten og kartoflerne hver for sig. Så kan folk selv
vælge. Og hav desuden cream-fraichen klar...

Jeg siger velbekomme!

PS : Det er selvfølgelig ikke nødvendigt med alle ingredienser, eller alle
ingredienser i deres fulde form eller som entitet : Paprika kan skiftes ud
med karry, kartofler kan skiftes ud med ris, hornfisk kan skiftes ud med
sild etc...




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste