/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Skorzonerrødder
Fra :
Frank Løkkegaard
Dato :
07-05-03 12:22
Jeg har en anseelig mængde Skorzonerrødder i fryseren.
Nogle der har nogle gode forslag til hvordan jeg anvender dem?
Frank Løkkegaard
Krabsen (
07-05-2003
)
Kommentar
Fra :
Krabsen
Dato :
07-05-03 12:42
Skylles grundigt (men det har du nok gjort!).
Høvles i spåner med en ostehøvl.
Spånerne fritteres i olie - få minutter, så gå ikke fra gryden!
Over på køkkenrulle/fedtsugende papir.
Fortrinlige chips.
De flotteste af dem bruges som pynt på en anrettet tallerken, resten 'a
part'.
mvh
Krabsen
"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b052b8a7d0073fb6b052b8a7d.52b8ace@net.dialog.dk...
> Jeg har en anseelig mængde Skorzonerrødder i fryseren.
> Nogle der har nogle gode forslag til hvordan jeg anvender dem?
>
> Frank Løkkegaard
>
>
Frank Løkkegaard (
08-05-2003
)
Kommentar
Fra :
Frank Løkkegaard
Dato :
08-05-03 08:47
"Krabsen" <news@krabsen.dk> writes:
>Skylles grundigt (men det har du nok gjort!).
>
>Høvles i spåner med en ostehøvl.
>
>Spånerne fritteres i olie - få minutter, så gå ikke fra gryden!
>
>Over på køkkenrulle/fedtsugende papir.
>
>Fortrinlige chips.
>
>De flotteste af dem bruges som pynt på en anrettet tallerken, resten 'a
>part'.
OK, det lyder fint - det trorjeg at vores børn vil sætte stor pris på. Men
rødderne må da kunne bruges til mere end bare chips?
Frank Løkkegaard
Tlf. 75 51 43 11
Fax 75 51 47 11
Padmé Amidala (
08-05-2003
)
Kommentar
Fra :
Padmé Amidala
Dato :
08-05-03 09:09
Hvad med at lægge lidt serano eller parmaskinke omkring og så en tur i
ovnen?
Eller lave en pureret suppe af dem?
VH
Padmé Amidala
Frank Løkkegaard (
08-05-2003
)
Kommentar
Fra :
Frank Løkkegaard
Dato :
08-05-03 10:19
"PadmÈ Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> writes:
>Hvad med at lægge lidt serano eller parmaskinke omkring og så en tur i
>ovnen?
>Eller lave en pureret suppe af dem?
Et par interessante ideer, jeg vil prøve af
Frank Løkkegaard
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408952
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.