/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Skorzonerrødder
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 07-05-03 12:22

Jeg har en anseelig mængde Skorzonerrødder i fryseren.
Nogle der har nogle gode forslag til hvordan jeg anvender dem?

Frank Løkkegaard



 
 
Krabsen (07-05-2003)
Kommentar
Fra : Krabsen


Dato : 07-05-03 12:42

Skylles grundigt (men det har du nok gjort!).

Høvles i spåner med en ostehøvl.

Spånerne fritteres i olie - få minutter, så gå ikke fra gryden!

Over på køkkenrulle/fedtsugende papir.

Fortrinlige chips.

De flotteste af dem bruges som pynt på en anrettet tallerken, resten 'a
part'.

mvh

Krabsen


"Frank Løkkegaard" <fl@net.dialog.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b052b8a7d0073fb6b052b8a7d.52b8ace@net.dialog.dk...
> Jeg har en anseelig mængde Skorzonerrødder i fryseren.
> Nogle der har nogle gode forslag til hvordan jeg anvender dem?
>
> Frank Løkkegaard
>
>



Frank Løkkegaard (08-05-2003)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 08-05-03 08:47

"Krabsen" <news@krabsen.dk> writes:
>Skylles grundigt (men det har du nok gjort!).
>
>Høvles i spåner med en ostehøvl.
>
>Spånerne fritteres i olie - få minutter, så gå ikke fra gryden!
>
>Over på køkkenrulle/fedtsugende papir.
>
>Fortrinlige chips.
>
>De flotteste af dem bruges som pynt på en anrettet tallerken, resten 'a
>part'.

OK, det lyder fint - det trorjeg at vores børn vil sætte stor pris på. Men
rødderne må da kunne bruges til mere end bare chips?

Frank Løkkegaard
Tlf. 75 51 43 11
Fax 75 51 47 11



Padmé Amidala (08-05-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 08-05-03 09:09

Hvad med at lægge lidt serano eller parmaskinke omkring og så en tur i
ovnen?
Eller lave en pureret suppe af dem?

VH
Padmé Amidala



Frank Løkkegaard (08-05-2003)
Kommentar
Fra : Frank Løkkegaard


Dato : 08-05-03 10:19

"PadmÈ Amidala" <gsagae@geagnhwo.com> writes:
>Hvad med at lægge lidt serano eller parmaskinke omkring og så en tur i
>ovnen?
>Eller lave en pureret suppe af dem?
Et par interessante ideer, jeg vil prøve af

Frank Løkkegaard



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste