/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sur/sød sauce
Fra : Pernille Lauridsen


Dato : 04-05-03 21:50

Min mand og jeg har et par gange spist på Asian-grill i Haderslev. Der kan
man købe bokse med nudler og forskelligt dybt stegt kød (Kylling, rejer og
skinke)

Dertil serveres sur-sød sauce. Og nu leder jeg efter en evt. opskrift på
hvordan sådan een tilberedes?

Den er rødlig og med ananas stykker i.

På forhånd tak

VH Pernille Lauridsen



 
 
kim rasmussen (04-05-2003)
Kommentar
Fra : kim rasmussen


Dato : 04-05-03 22:06

Hej Pernille
Her er min opskrift på sur-sød sauce:

1 1/2 tsk maizena
3 spsk eddike
2 spsk farin
3 spsk ananasjuice
2 spsk tomatjuice
2 tsk soyasauce
Evt. små ananasstykker


Maizenaen røres ud i 2 tsk vand og sættes til side.De andre
ingredienser røres sammen i en lille gryde og bringes i kog.

skru ned for varmen og pisk jævningen i saucen ,fortsæt med at
piske i ca 5 minutter til saucen er tyknet.

Kan evt. serveres med ananasstykker i. Serveres straks varm



--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet


begin 666 transparent.gif
K1TE&.#EA`0`!`/ ``````/___R'Y! $```$`+ `````!``$```("3 $`.P``
`
end


Ib (05-05-2003)
Kommentar
Fra : Ib


Dato : 05-05-03 04:36

Hej


Jeg har haft mest succes med denne (fundet på SOL), jeg erstatter altid
fersken med ananas:

1 fersken
1 spsk olie
2 spsk vineddike
1 tsk honning
1 spsk tomatpuré
1 knsp ingefær
1 spsk soya
3 dl vand
2 tsk maizenamel



Tilberedningstid:
Totaltid: 20 minutter. Arbejdstid: 15 minutter.

1. Pil og udsten ferskenen.
2. Skær den ud i små terninger.
3. Svits dem 2 minutter i olie.
4. Rør eddike, honning, puré, ingefær og soya i.
5. Ryst maizenamel og vand sammen til en jævning.
6. Pisk jævningen i sovsen og kog den ved svag varme i 5 minutter.


Er god til risretter og forårsruller.
Variation: Fersken kan erstattes af ananas



MP Jakobsen (05-05-2003)
Kommentar
Fra : MP Jakobsen


Dato : 05-05-03 16:05

Eller bare den helt nemme:

Lige dele eddikke og sukker (antal spsk.), jævnes med maizena og gøres
mindre kraftig og mere 'sovset' med lidt buillon. Pynt med ketchup og lidt
god fantasi (f.eks. chili og paprika)!

Det er måske ikke finere madlavning, men det smager godt.

MP

"Pernille Lauridsen" <pl@NO_SPAMpraxis-it.dk> wrote in message
news:3eb57d69$0$95339$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Min mand og jeg har et par gange spist på Asian-grill i Haderslev. Der kan
> man købe bokse med nudler og forskelligt dybt stegt kød (Kylling, rejer og
> skinke)
>
> Dertil serveres sur-sød sauce. Og nu leder jeg efter en evt. opskrift på
> hvordan sådan een tilberedes?
>
> Den er rødlig og med ananas stykker i.
>
> På forhånd tak
>
> VH Pernille Lauridsen
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste