/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
stegning af roastbeef
Fra : agilt


Dato : 02-05-03 15:40

jeg har en roastbeef på 1,3 kilo som skal bruges til pålæg.
hvor lang tid skal sådan en sjover ha i ovnen og er der nogen som har nogen
gode tips til tilberedning?



 
 
Padmé Amidala (02-05-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 02-05-03 18:37

Tilberedning:

Sæt stegen i ovnen i 15 minutter og tag den ud og lad den trække i 15
minutter og gentag indtil centrumtemeraturen er som du gerne vil have den...

VH
Padmé Amidala



Hans Pedersen (02-05-2003)
Kommentar
Fra : Hans Pedersen


Dato : 02-05-03 21:31


"agilt" <b.kjeldsen@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse news:3eb28343$0$52194$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> jeg har en roastbeef på 1,3 kilo som skal bruges til pålæg.
> hvor lang tid skal sådan en sjover ha i ovnen og er der nogen som har nogen
> gode tips til tilberedning?
>
>
> Du kan koge den ca.20-25 min.og prøve at ta den op af gryden,og hvis den er meget blød, og der løber meget blod fra, skal den ha
lidt merer,bagefter bruner du den på en pande i fedtstof så den er stegt hele vejen rundt,det har jeg gjort mange gange,og den er
blevet rigtig god.
Mvh Hans/Hvidovre


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste