/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Vinsmagning
Fra : thomas andersen


Dato : 28-04-03 08:52

Hej Alle,

som tak for noget byggehjælp skal jeg på Lørdag stå for en vinsmagning, til
det skal jeg bruge nogle små retter. Vinene er fra Veneto området
(amarone/ripasso/valpollicella) Jeg laver selvfølgelig nogle bruscetta men
hvad mere og hvilke oste skal jeg købe ?
Forslag modtages gerne

Thomas



 
 
Mikkel Clausen (28-04-2003)
Kommentar
Fra : Mikkel Clausen


Dato : 28-04-03 14:27


"thomas andersen" <thomas.andersen@electrolux.dk> skrev i en meddelelse
news:3eaccf26$0$10481$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

(...)
> > (amarone/ripasso/valpollicella) Jeg laver selvfølgelig nogle bruscetta
men
> hvad mere og hvilke oste skal jeg købe ?
> Forslag modtages gerne
>

Vi holder meget af Tallegio-ost der kan købes i de fleste velassorterede
ostehandlere.

/MC



Jan Bøgh (28-04-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 28-04-03 17:06

"thomas andersen" <thomas.andersen@electrolux.dk> wrote in message
news:3eaccf26$0$10481$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...

> som tak for noget byggehjælp skal jeg på Lørdag stå for en vinsmagning,
til
> det skal jeg bruge nogle små retter. Vinene er fra Veneto området
> (amarone/ripasso/valpollicella) Jeg laver selvfølgelig nogle bruscetta men
> hvad mere og hvilke oste skal jeg købe ?

Til Amaronen vil noget kraftigt blåskimlet vel nok være passende.
Umiddelbart synes jeg det er svært at sætte mad til Amarone. Jeg plejer selv
at bruge dem til vildtragouter ol. - eller som meditationsvin.

vh
Jan



Anders (28-04-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 28-04-03 17:13


"thomas andersen" <thomas.andersen@electrolux.dk> skrev i en meddelelse
news:3eaccf26$0$10481$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej Alle,
>
> som tak for noget byggehjælp skal jeg på Lørdag stå for en vinsmagning,
til
> det skal jeg bruge nogle små retter. Vinene er fra Veneto området
> (amarone/ripasso/valpollicella) Jeg laver selvfølgelig nogle bruscetta men
> hvad mere og hvilke oste skal jeg købe ?
> Forslag modtages gerne
>
> Thomas

Det lyder måske mærkeligt, men prøv med et rigtigt godt mørkt stykke
chokolade til amaronen.
Det holder ihvertfald til de kraftige alkoholrige amaroner (som de fleste jo
er)

Anders



Krabsen (28-04-2003)
Kommentar
Fra : Krabsen


Dato : 28-04-03 21:28


"Anders" <alfaekko@nospamget2net.dk> skrev i en meddelelse
news:3ead5303$0$31990$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
>
> "thomas andersen" <thomas.andersen@electrolux.dk> skrev i en meddelelse
> news:3eaccf26$0$10481$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hej Alle,
> >
> > som tak for noget byggehjælp skal jeg på Lørdag stå for en vinsmagning,
til
> > det skal jeg bruge nogle små retter. Vinene er fra Veneto området
> > (amarone/ripasso/valpollicella) Jeg laver selvfølgelig nogle bruscetta
men
> > hvad mere og hvilke oste skal jeg købe ?
> > Forslag modtages gerne
> >
> > Thomas
>
> Det lyder måske mærkeligt, men prøv med et rigtigt godt mørkt stykke
> chokolade til amaronen.
> Det holder ihvertfald til de kraftige alkoholrige amaroner (som de fleste
jo er)
>
Helt enig.

Amarone er en af de få vine, der har det herligt sammen med
Chokolademousse..

mvh
Krabsen



Herb (29-04-2003)
Kommentar
Fra : Herb


Dato : 29-04-03 20:51

Jeg ville købe pecorino ost! Det er det lækreste i hele verden til vin
Pecorino er italiensk fåreost. Kan fås hos ostehandleren.
Til de bruschette du skal lave: prøv evt. med oliventapanade som "fyld" i
stedet for tomat! Personligt syns jeg at bruschette med oliventapanade går
bedre til vin end bruschette med tomat..

/Garonfolo

"thomas andersen" <thomas.andersen@electrolux.dk> skrev i en meddelelse
news:3eaccf26$0$10481$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej Alle,
>
> som tak for noget byggehjælp skal jeg på Lørdag stå for en vinsmagning,
til
> det skal jeg bruge nogle små retter. Vinene er fra Veneto området
> (amarone/ripasso/valpollicella) Jeg laver selvfølgelig nogle bruscetta men
> hvad mere og hvilke oste skal jeg købe ?
> Forslag modtages gerne
>
> Thomas
>
>


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.473 / Virus Database: 271 - Release Date: 17-04-2003



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177505
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408554
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste