Hmmm.... Ser at nogle har pillet ved min news opsætning, så her en tråd i
mit RIGTIGE navn :)
"DasMeister" <kjaergaard@inbound.dk> wrote in message
news:3eaaaf01$0$42558$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa...
>
> Vil gerne udbringe min begejstring efter at have prøvet langtidsstegning
af
> en tyndsteg forleden dag.
> Jeg havde en tyndsteg på ca. 1.6 kg, som jeg først brunede godt af.
> Derefter stegte den i ovnen ved 65 grader indtil stegen havde en
> kernetemparatur på 61 grader. (tog ca. 7 timer)
>
> Dette gav den mest møre og lækre steg jeg nogensinde har fået - helt rosa
> uden at den drypper, al saften bliver i kødet ved langtisstegning!
> Kødet skal desuden ikke ligge og trække, du tager den bare ud af ovnen og
> skærer med det samme...
>
> I kan læse mere på Heston Blumenthal's site
>
>
http://www.fatduck.co.uk/low_temperature_cooking.html
>
> god fornøjelse... :)
>
>
>