|
| Alternativt græsk farsbrød ? Fra : Helga |
Dato : 25-04-03 08:17 |
|
Hej,
Kan man lave græsk farsbrød med hakket kyllingekød (Netto er begyndt at føre
dette) i stedet for det traditionelle svine/lammekød ?
mvh Helga
| |
kim rasmussen (25-04-2003)
| Kommentar Fra : kim rasmussen |
Dato : 25-04-03 09:29 |
|
Hej Helga
Selvfølgelig kan man det ,det er kun din egen fantasi der sætter grænser ,så
prøv
--
Mvh
Kim Rasmussen
www.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet
| |
Helga (25-04-2003)
| Kommentar Fra : Helga |
Dato : 25-04-03 10:02 |
|
> Hej Helga
> Selvfølgelig kan man det ,det er kun din egen fantasi der sætter grænser
,så
> prøv
>
> --
> Mvh
> Kim Rasmussen
> www.leChef.dk
> Din køkkenchef på nettet
>
Men smager det godt ? Vil nødig udsætte gæster for noget kedeligt mad..
Helga
| |
Jette Mogensen (25-04-2003)
| Kommentar Fra : Jette Mogensen |
Dato : 25-04-03 11:16 |
|
"Helga" <heldigehelga@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3ea8e0f8$0$52093$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej,
>
> Kan man lave græsk farsbrød med hakket kyllingekød (Netto er begyndt at
føre
> dette) i stedet for det traditionelle svine/lammekød ?
>
> mvh Helga
>
>
Hej Helga
Du kan sagtens erstatte en slags hakket kød med en anden. Men når du
erstatter lam/svin der har en ret høj fedtprocent med mager hakket kylling,
så får du både en anden smag men så sandelig også en helt anden
konsistens.Jeg tror det bliver så tørt , at det støver. Hvis du vil bruge
kylling vil jeg mene du skal tilsættet noget hakket spæk. Eller et par
æg(som også indeholder fedtstof) som bindemiddel.
mvh Jette
| |
Nette (25-04-2003)
| Kommentar Fra : Nette |
Dato : 25-04-03 14:39 |
|
"Helga" skrev i en meddelelse
news:3ea8e0f8$0$52093$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej,
>
> Kan man lave græsk farsbrød med hakket kyllingekød (Netto er begyndt at
føre
> dette) i stedet for det traditionelle svine/lammekød ?
Jeg har lavet det af hakket kalkun, og det faldt i god jord, dog lavede jeg
farsen lidt tyndere
Nette
| |
Helga (26-04-2003)
| Kommentar Fra : Helga |
Dato : 26-04-03 13:50 |
|
> Jeg har lavet det af hakket kalkun, og det faldt i god jord, dog lavede
jeg
> farsen lidt tyndere
>
> Nette
>
Har du en opskrift ?
pft Helga
| |
|
|