"Jette" <jva@tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:3ea786cf$0$10391$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej gruppe
> Jeg skal have gæster i morgen og har taget en megastor kalkun op af
> fryseren. Den vejer 15 kg og kan lige nøjagtig være i ovnen (med lidt
> fantasi).
> Spørgsmålet er bare, hvad gør jeg ved den ? Hvor længe skal den stege og
er
> det bedst med fyld ? Jeg har søgt lidt rundt, men der er åbenbart ingen
> kalkuner der vejer mere end 2,5 kg og selv med mit knebne køkkentalent kan
> jeg jo regne ud at vi snakker om helt andre stegetider her.
> Håber at der er nogle der kan hjælpe.
>
> Jette
>
Hej Jette,
For efterhånden mange år siden, lavede jeg en kalkun på lidt over 12 kg. Den
fik så vidt jeg husker ca. 8 timer ved ca. 160 grader. (gammel gasovn)
Jeg husker ikke om jeg fyldte den med noget, men husk at "spække" den rigtig
godt, ellers bliver den tør.
God fornøjelse.
Mvh. Renate, der ikke tåler synet af kalkun mere....