/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Pizza-bage-sten?
Fra : Jesper


Dato : 22-04-03 17:05

Hej´sa
Jeg har overvejet at investere i en sådan pizzasten, men kan det overhovedet
betale sig - bliver pizzaerne bedre på denne måde??

På forhånd tak
Jesper



 
 
Mikkel Clausen (22-04-2003)
Kommentar
Fra : Mikkel Clausen


Dato : 22-04-03 18:41


"Jesper" <jesperts@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:3ea5684e$0$52109$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej´sa
> Jeg har overvejet at investere i en sådan pizzasten, men kan det
overhovedet
> betale sig - bliver pizzaerne bedre på denne måde??

Ja, og dine hjemmebagte brød bliver også rigtig gode...

VH
MC



FooBar (22-04-2003)
Kommentar
Fra : FooBar


Dato : 22-04-03 21:02

> Jeg har overvejet at investere i en sådan pizzasten, men kan det
overhovedet
> betale sig - bliver pizzaerne bedre på denne måde??

Hvor finder man sådan en 'fætter' henne - og hvilken prisklasse bevæger vi
os i..?


/claus (som oss' gerne vil have sådan én...)



Peter W. Bosse (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 23-04-03 04:45

"Jesper" <jesperts@hotmail.com> skrev i en meddelelse...

> Jeg har overvejet at investere i en sådan pizzasten, men kan det overhovedet
> betale sig - bliver pizzaerne bedre på denne måde??

Dette spørgsmål har været oppe titusinde gange! ..

Søg venligst på.. pizza bagesten group:dk.kultur.mad+drikke ..
Eller tryk herunder .. (42 hits, ventetid kun 3 sekunder)
http://makeashorterlink.com/?C2D431E44

Eller download pdf-filen her, som omhandler en udmærket minitest
fra Forbrugerstyrelsen ..
http://www.fs.dk/pdf/rr/97/rr970822.pdf


--
Mvh.
Peter W. Bosse

Søgning efter tidligere indlæg i dk.kultur.mad+drikke:
http://groups.google.com/groups?oi=djq&as_ugroup=dk.kultur.mad%2Bdrikke



Helle (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 23-04-03 16:00

Hej Peter og andre ...

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:S7npa.1$eI7.0@news.get2net.dk...
> Dette spørgsmål har været oppe titusinde gange! ..
>
> Søg venligst på.. pizza bagesten group:dk.kultur.mad+drikke ..
> Eller tryk herunder .. (42 hits, ventetid kun 3 sekunder)
> http://makeashorterlink.com/?C2D431E44
>
> Eller download pdf-filen her, som omhandler en udmærket minitest
> fra Forbrugerstyrelsen ..
> http://www.fs.dk/pdf/rr/97/rr970822.pdf
>

Hvorfor ikke bare nedlægge gruppen ? Alt af interesse kan jo åbenbart læses
andre steder ...

Det er altså ikke alle - mig selv incl. - der er en ørn til at finde alt på
nettet. Eller har fulgt denne NG i årevis.

Du kunne jo bare lade være med at svare på disse gentage-spørgsmål eller så
vidt muligt sortere fra via overskriften., så behøvede du ikke engang blive
irriteret over dem.

Helle



Kim (23-04-2003)
Kommentar
Fra : Kim


Dato : 23-04-03 15:30

Spar pengene... Den er ikke noget
værd. Vi smed vores ud efter et par
forsøg.

Mvh, Kim



Lene (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Lene


Dato : 24-04-03 16:49


"Kim" <No@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3ea6a383$0$52168$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Spar pengene... Den er ikke noget
> værd. Vi smed vores ud efter et par
> forsøg.
>
> Mvh, Kim

Brug pengene på en bagesten - den er uundværlig.
Mvh
Casper



Klaus Petersen (24-04-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Petersen


Dato : 24-04-03 23:13

> Brug pengene på en bagesten - den er uundværlig.

.... og forskellen var...?



Karsten Hammer Hanse~ (25-04-2003)
Kommentar
Fra : Karsten Hammer Hanse~


Dato : 25-04-03 08:23

Pizzaerne bliver helt klart bedre når der bruges en bage-/pizzasten, men har
du en ovn der kun går til 250 bliver resultatet alligevel lidt
halv-kedeligt.

Det bedste er klart en ovn med ordentlig varme i, 300 grader mindst og så en
bagesten, der får du fantastiske pizzaer på ingen tid, hvor alt er stegt og
ikke kogt.

- apropos stegt og ikke kogt, husk: osten over tomaten og _under_ fyldet!
(det kan ikke siges ofte nok, da firsernes/tidlig-halvfemsernes
karoline-bøger på et nationalt plan forvoldte skader af katastrofalt omfang
for pizzaen)


mvh.
K.

"Jesper" <jesperts@hotmail.com> wrote in message
news:3ea5684e$0$52109$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej´sa
> Jeg har overvejet at investere i en sådan pizzasten, men kan det
overhovedet
> betale sig - bliver pizzaerne bedre på denne måde??
>
> På forhånd tak
> Jesper
>
>



Regnar Bang Lyngsø (26-04-2003)
Kommentar
Fra : Regnar Bang Lyngsø


Dato : 26-04-03 10:03

Karsten Hammer Hansen wrote:

> Pizzaerne bliver helt klart bedre når der bruges en bage-/pizzasten, men har
> du en ovn der kun går til 250 bliver resultatet alligevel lidt
> halv-kedeligt.

Absolut enig. Rigtig (høj) temperatur er noget af det vigtigste ifht. gode
hjemmelavede pizzaer.

Bagestenen forbedrer resultatet (men ikke så mærkbart at jeg købte en ny da den
gamle knækkede under bagning).

Knus
Regnar


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste