|
| Kold spinat? Fra : Karina |
Dato : 22-04-03 05:54 |
|
Hej allesammen!
hvordan er det nu lige det er med kold, tilberedt spinat?
Jeg har et stykke spinattærte fra i søndags stående i køleskabet, kan
jeg godt spise det til frokost i dag?
Skal jeg varme det godt eller kan jegs pise det som det er, koldt?
M.v.h. Karina
| |
Bo Warming (22-04-2003)
| Kommentar Fra : Bo Warming |
Dato : 22-04-03 06:39 |
|
"Karina" <karina@Xjaydee.dk> wrote in message
news:2hi9avsqsrn5l7fj70c31p486rb6gm1ubk@4ax.com...
> Hej allesammen!
>
> hvordan er det nu lige det er med kold, tilberedt spinat?
>
> Jeg har et stykke spinattærte fra i søndags stående i køleskabet, kan
> jeg godt spise det til frokost i dag?
>
> Skal jeg varme det godt eller kan jegs pise det som det er, koldt?
Ingen grønsag er farligere at spise næste dag.
Ammestuehistorien, der især gik på persillesovs, har rod i at visse gårdes
køkkenhaver engang gødede med menneskegødning.
Havde krydderurt eller spinat ikke været kogt, kunne fx kolera o.lign
spredes, lød dommedagsprædikanternes opfindsomme advarsler.
Der er ikke konkrete eksempler, men det er nærliggende skrivebordsteori at
bakterierne formerer sig, især i et gammeldags uafkølet fadebur natten over.
| |
Hans Chr. Vang (22-04-2003)
| Kommentar Fra : Hans Chr. Vang |
Dato : 22-04-03 07:01 |
|
øh....?
HC
| |
Jan Bøgh (22-04-2003)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 22-04-03 17:33 |
|
"Karina" <karina@Xjaydee.dk> wrote in message
news:2hi9avsqsrn5l7fj70c31p486rb6gm1ubk@4ax.com...
> hvordan er det nu lige det er med kold, tilberedt spinat?
Som det plejer
Prøv at søge på emnet på Google groups - det har efterhånden været oppe at
vende ret mange gange her i gruppen.
I øvrigt så har forbrugerstyrelsen ( www.fs.dk) en artikel om emnet.
vh
Jan
| |
|
|