Dyr men dejlig dip er
1. Tyttebærmarmelade - der jo altid er godt i en lille skål som tilbehør til
kød
- ikke oversødt som anden marmelade
2. Pesta, dvs 50% basilikum m lidt olie, som Fakta har og som normalt kun
bruges til italiensk mad
God snacks men billig
(fx til at dyppe ovennævnte og anden dip op med) er
3.Store pitabrød (meget tynde) skåret i strimler og lagt i pres (eller
stræk) mens de lufttørrer
Ad 1. så var der gråpærer i min barndoms hjemelavede tyttebærmarmelade. Men
det var vel kun for at drøje på den?
Da jeg var til thanksgiving-kalkunmiddag i USA fik man CRAN-BERRY marmelade,
der smagte meget på samme måde.
Schweppes har fået en Cranberry-drik der næppe slår an og antyder en
forskel - eller er det bare tyttebærsyltning der tilsætter eddike?
Høstning af cranberry i USA sker ved at markerne oversvømmes så bærrene
flyder oven på vandet.
Vokser tyttebær kun i tundra og fjeld?
--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46
2200 København N
Tel: 3586 1000
Fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com