|
| Curry, opskrift? Fra : Thomas Wesley Hinton |
Dato : 20-04-03 01:15 |
|
Jeg var i England her sidste år, og blev afhængig af færdigretter.
Den bedste var fra Birds Eye, og hed noget med Curry. Dvs. ris, en eller
anden meget krydret sovs med kyllingstykker i.
Nogen der kender en opskrift?
| |
Ole Larsen (20-04-2003)
| Kommentar Fra : Ole Larsen |
Dato : 20-04-03 03:44 |
|
"Thomas Wesley Hinton" <wesley@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:8Dloa.23263$y3.2018592@news010.worldonline.dk...
> Jeg var i England her sidste år, og blev afhængig af færdigretter.
>
> Den bedste var fra Birds Eye, og hed noget med Curry. Dvs. ris, en
eller
> anden meget krydret sovs med kyllingstykker i.
>
>
> Nogen der kender en opskrift?
Der er lige så mange måder som der er kokke. Prøv at søge på
google/advanced/chicken curry.
Selv har jeg rodet lidt med kyllingelår i karry:
Brun i olie/vand til/salt/hakket løg+hvidløg+evt. grønsager/karry til -
ja, jeg foretrækker ikke at "brænde den af". Den
karry jeg benytter har godt af et skud chili og kanel. Efter ca. 60 min.
kan du jævne. Holder du som jeg af den
aromatisk Garam Massala, tilsættes den til sidst.
Mvh
Ole der somme tider går i karry-chock, må så ubetinget have hot-curry
indtil hypofysen igen er i balance.
| |
Hans Chr. Vang (20-04-2003)
| Kommentar Fra : Hans Chr. Vang |
Dato : 20-04-03 20:52 |
|
Jeg smed en opskrift op på en ægte indisk curry for noget tid siden.. prøv
at søge på google. det tager lidt tid at lave, men smager fandeme
superdupert... hvis man er til krydret mad.
HC
| |
Thomas Wesley Hinton (21-04-2003)
| Kommentar Fra : Thomas Wesley Hinton |
Dato : 21-04-03 19:35 |
|
Takker :)
| |
|
|