/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Urad dhal
Fra : Heidi


Dato : 19-04-03 09:31

Har overvejet at prøve en indisk opskrift, hvor der skal
ovenstående i. Men hvad er det?

--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning *eg*


 
 
Klaus Alexander Seis~ (19-04-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 19-04-03 09:47

Heidi skrev:

> Har overvejet at prøve en indisk opskrift, hvor der skal
> [urad dhal] i. Men hvad er det?

Urad dhal kan henvise til enten en type linser, eller til krydderiet
der bruges til at krydre disse linser. Du vil nok have størst chance
for at finde begge dele i et asiatisk supermarked eller hos en vel-
assorteret perker.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Britta (19-04-2003)
Kommentar
Fra : Britta


Dato : 19-04-03 17:58


"Heidi" <xNOSPAMx@adslhome.dk> wrote in message
news:b7r1fu$3b4lg$1@ID-64059.news.dfncis.de...
> Har overvejet at prøve en indisk opskrift, hvor der skal
> ovenstående i. Men hvad er det?
>
Urad dhal, eller ind imellem stavet urid dhal, er i min kogebog
beskrevet som 'afskallede, flækkede matpe'. De har ikke en høj stjerne
i 'min kogebog', da de giver et klistret resultat, men det kan
selvfølgelig bare være mig der ikke er gode venner med dem. Jeg
forsøgte lige at slå dem op i min yndlings onlinekogebog
www.tarladalal.com, men den ser ud til at være nede i skrivende stund.
Hvis du ikke har investeret i en pose endnu (kr. 10 hos min
linsepusher på Nørrebrogade i København), så prøv hellere en opskrift
med musoor dal (små røde linser) eller moong dal (flækkede mungbønner
uden skal). Jeg har endnu ikke oplevet at det ikke blev vellykket.

Venligst,
Britta



Heidi (19-04-2003)
Kommentar
Fra : Heidi


Dato : 19-04-03 18:17

Britta wrote:
> "Heidi" <xNOSPAMx@adslhome.dk> wrote in message
> news:b7r1fu$3b4lg$1@ID-64059.news.dfncis.de...
>> Har overvejet at prøve en indisk opskrift, hvor der skal
>> ovenstående i. Men hvad er det?
>>
> Urad dhal, eller ind imellem stavet urid dhal, er i min kogebog
> beskrevet som 'afskallede, flækkede matpe'. De har ikke en høj stjerne
> i 'min kogebog', da de giver et klistret resultat, men det kan
> selvfølgelig bare være mig der ikke er gode venner med dem. Jeg
> forsøgte lige at slå dem op i min yndlings onlinekogebog
> www.tarladalal.com, men den ser ud til at være nede i skrivende stund.
> Hvis du ikke har investeret i en pose endnu (kr. 10 hos min
> linsepusher på Nørrebrogade i København), så prøv hellere en opskrift
> med musoor dal (små røde linser) eller moong dal (flækkede mungbønner
> uden skal). Jeg har endnu ikke oplevet at det ikke blev vellykket.

Tak for svaret, også til Klaus. Helt nøjagtigt var det en Jamie Oliver
opskrift på citronris (så om den er original indisk ved jeg ikke), og jeg
tror nu godt man kan udelade dem, uden at det går særlig meget
ud over resultatet.

--
Mvh. Heidi
BEMÆRK: private mails bliver besvaret i gruppen,
og IKKE pr. mail!! Så skriv ikke noget som andre ikke
må se - medmindre du har en rigtig god undskyldning *eg*


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste