"Invader Zim" <hahanoyoudont@death.poo> skrev i en meddelelse...
> er der nogen der kan komme med et eller flere gode forslag til en *god*
> honningkage? (altså god som i noget i selv kan stå ved - jeg tager jeres ord
> for at den er god :)
Her er min mors opskrift..
Honningkage i form:
1 stk.
125 g smør
125 g mørk farin
125 g honning
Smør, farin og honning smeltes - og afkøles.
2 stk æg
1¼ dl kærnemælk
1 spsk reven appelsinskal
Æg, kærnemælk og reven appelsinskal - blandes i.
Herefter:
250 g mel
1 spsk natron
1 spsk kanel
½ tsk nelliker
2 tsk koriander
1 tsk ingefær
Mel og krydderier sigtes i, og alt røres godt sammen
og hældes op i formen. Bagetid ca. 1 time ved 160°.
Se i øvrigt .. honningkage group:dk.kultur.mad+drikke..
Resultaterne 1 - 8 ud af ca. 11. Søgningen tog 0.02 sekunder
http://makeashorterlink.com/?S69115524
--
Mvh.
Peter W. Bosse
DANSK BRØD STADIG FYLDT MED STRÅFORKORTER.
Hver anden gang en dansker tager en bid brød eller sætter tænderne
i en kage, er godbiden fyldt med en sundhedskadelig stråforkorter.
www.infopaq.dk/default.asp?src=nyhedsbrev&artno=90593&Cat=1
Dansk korn fyldt med stråforkorter.
På trods af gode hensigter om at fjerne stråforkorter fra det danske
korn viser en ny undersøgelser fra Fødevaredirektoratet, at der er
stråforkorter i 44 procent af det danske mel, selv i det mel, der
sælges som "stråforkorter-frit".
www.dr.dk/nyheder/indland/article.jhtml?articleID=93428