/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kage med marcipan
Fra : Mulle's mor


Dato : 08-04-03 19:18

Jeg står med en søn, der snart fylder 18 år, 12 gæster og 1 kg. af den
bedste Summerbird marcipan...

Nogen gode forslag til en kage efter en frokost bestående af:

Tunmousse m/blegselleri
Advocados med rejefyld
Lasagne
Tyndstegsfilet med flødekartofler
Fyldte peberfrugter
Islagkage
Herefter kaffe og...kage, men hvilken????

--
Hilsen Mulle, Miv og MissRosa's mor

http://hei.homepage.dk






 
 
Kevin Edelvang (09-04-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 09-04-03 14:09

"Mulle's mor" <zille_fjerndette_@underlig.zzn.com> skrev

> Herefter kaffe og...kage, men hvilken????

Må det være en skærekage? JEg har en suveræn opskrift liggende på en
marcipan-chokolade-cognac-kage

Mvh
Kevin Edelvang



Padmé Amidala (09-04-2003)
Kommentar
Fra : Padmé Amidala


Dato : 09-04-03 15:32

> Må det være en skærekage? JEg har en suveræn opskrift liggende på en
> marcipan-chokolade-cognac-kage


Uhmmmm, det lyder lækkert.....jeg er ihvertfald interesseret i opskriften

Padmé



Margit (09-04-2003)
Kommentar
Fra : Margit


Dato : 09-04-03 16:15


"Kevin Edelvang" <ingenspam@mig.tak> skrev i en meddelelse
news:3e941b6d$0$42636$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> "Mulle's mor" <zille_fjerndette_@underlig.zzn.com> skrev
>
> > Herefter kaffe og...kage, men hvilken????
>
> Må det være en skærekage? JEg har en suveræn opskrift liggende på en
> marcipan-chokolade-cognac-kage
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
>
>
Så kom frem med den.
Mvh, Margit



Mulle's mor (09-04-2003)
Kommentar
Fra : Mulle's mor


Dato : 09-04-03 18:14

<klip>
>Jeg har en suveræn opskrift liggende på en
> marcipan-chokolade-cognac-kage
>
> Mvh
> Kevin Edelvang
</klip>

Kære Kevin
VIlle du være så sød og sende mig opskriften, så vil jeg lige prøve at bage
en smagsprøve....
Jeg er jo både en marcipangris og en chokoladetrold, så den kage lyder
umiddelbart som en lille lækker sag ;)

Hilsen Heidi *der sidder ved skærmen og begynder at savle *
http://hei.homepage.dk/marcipan.html



Rene' Hjorth (09-04-2003)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 09-04-03 22:13

[Mulle's mor | Tue, 8 Apr 2003 20:17:57 +0200]

>Jeg står med en søn, der snart fylder 18 år, 12 gæster og 1 kg. af den
>bedste Summerbird marcipan...
>Nogen gode forslag til en kage efter en frokost bestående af:

Hvis du ikke behøver en opskrift, kan jeg sagtens hjælpe.

Jeg synes at der var en kage for lidt til vores bryllupsbuffet, så jeg
lavede en overvældende lækker "konfektkage" på følgende måde.

1. Jeg lavede en god mørdejstærte (m/ smør) som jeg blindbagte (altså
bagte halvt)

2. Derefter lavede jeg et fyld bestående af marcipan (ja, naturligvis
Summerbird) som jeg blendede med hele æg, sukker, en lille smule mel, en
del fint reven appelsinskal og en god sjat piskefløde

3. Fyldet kom i kagen jeg bagte ved ikke for stærk varme i ca. ½ time,
hvorefter jeg lod den køre af til den var lun og serverede i små skæve
stykker - det var en success.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Mulle's mor (10-04-2003)
Kommentar
Fra : Mulle's mor


Dato : 10-04-03 11:45

<klip>
> Hvis du ikke behøver en opskrift, kan jeg sagtens hjælpe.
>
> Jeg synes at der var en kage for lidt til vores bryllupsbuffet, så jeg
> lavede en overvældende lækker "konfektkage" på følgende måde.
>
> 1. Jeg lavede en god mørdejstærte (m/ smør) som jeg blindbagte (altså
> bagte halvt)
>
> 2. Derefter lavede jeg et fyld bestående af marcipan (ja, naturligvis
> Summerbird) som jeg blendede med hele æg, sukker, en lille smule mel, en
> del fint reven appelsinskal og en god sjat piskefløde
>
> 3. Fyldet kom i kagen jeg bagte ved ikke for stærk varme i ca. ½ time,
> hvorefter jeg lod den køre af til den var lun og serverede i små skæve
> stykker - det var en success.
>
> René
> www.rene.hjorth.com
> & www.lowcarb.dk


Det lyder sørme både nemt og lækkert :)
Mange tak, jeg vil fluks afprøve forslaget...

Hilsen Heidi [Mulle's mor]




Rene' Hjorth (10-04-2003)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 10-04-03 12:22

[Mulle's mor | Thu, 10 Apr 2003 12:45:12 +0200]

>Det lyder sørme både nemt og lækkert :)
>Mange tak, jeg vil fluks afprøve forslaget...

Ser frem til at høre reaktionen :)

Skal dog sige at jeg først serverede en del af den lun, med lidt
flødeskum jeg havde pisket med lidt lage fra syltet ingefær (ikke for
meget) og en klart creme fraiche for at give syrlighed.

Da den blev serveret næste dage kold var den sød nok i sig selv, så jeg
havde blot drysset en anelse flormelis på for at pynte lidt på den.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste