Måske varmt tilbehør til?
HC
"gch123" <gch123.news@kandu.dk> wrote in message
news:3e7e2ae4$0$119$edfadb0f@dtext02.news.tele.dk...
> "[w e b w o m a n]" skrev d. 23-03-03 15:31 dette indlæg :
> > Hvordan opvarmer man bedst resterne af en steg?
> >
> > Jeg har næsten en hel dådyrkølle i overskud fra i går og har inviteret
> > gæster til restespising i aften.
> >
> > Skal jeg putte stegen hel i oven - ved høj eller lav temperatur,
> indpakket
> > (i folie) eller uindpakket.
> >
> > Er det bedre at skære i skiver først? Og skal de i ovn ved høj eller
> lav
> > temperatur. Indpakket eller uindpakket.
> >
> > Måske den bare skal pakkes ind i sølvfolie og plumpes i en gryde med
> kogende
> > vand?
> >
> > Jeg kan få øje på mange mulige genopvarmningsmetoder.... men hvilken
> er
> > egentlig den, der bedst, hvis man ønsket et resultat, der er tæt på
> den
> > tilstand, stegen blev serveret i?
> >
> > Mvh. Lisbeth
> >
> Jeg ville ikke varme stegen men servere den i tynde skiver, mager kød
> som vildt bliver nemt tørt.
> Mvh
> Gertrud
> >
> >
>
> --
> Leveret af:
>
http://www.kandu.dk/
> "Vejen til en hurtig løsning"
>