/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvilken bage- eller pizzasten?
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 19-03-03 11:36

Hej Ng,

Jeg har i længere tid gået og luret på en bage- eller pizzasten. Men hvad
skal man vælge?
Jeg har indtil nu, set ikke mindre end tre typer: Keramisk, terracotta og
granit. Hvilke erfaringer har i med de forskellige?

Mvh. Renate



 
 
Peter W. Bosse (20-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 20-03-03 05:04

"Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> skrev i en meddelelse...

> Jeg har i længere tid gået og luret på en bage- eller pizzasten. Men hvad
> skal man vælge?
> Jeg har indtil nu, set ikke mindre end tre typer: Keramisk, terracotta og
> granit. Hvilke erfaringer har i med de forskellige?

Intet er så belærende som at kigge i gruppens tidligere indlagte indlæg..

Kig evt. på understående link, som handler om bagesten osv..

PS:
Ved godt at jeg ligger i dit killfilter, men kig nu alligevel.

Det lange.. (husk at *=* også skal med)
http://groups.google.com/groups?hl=da&lr=&ie=UTF-8&oe=UTF-8&q=bagesten&btnG=Google-s%C3%B8gning&meta=

eller det korte..
http://shorterlink.com/?IFIHTZ

--
Mvh.
Peter W. Bosse
- I can't nearly wait until the thursdays torsdagsmad!



Lars M. Pedersen (21-03-2003)
Kommentar
Fra : Lars M. Pedersen


Dato : 21-03-03 15:56

"Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in news:3e784815$0$20421
$edfadb0f@dread11.news.tele.dk:

> Jeg har i l‘ngere tid g†et og luret p† en bage- eller pizzasten. Men hvad
> skal man v‘lge?
> Jeg har indtil nu, set ikke mindre end tre typer: Keramisk, terracotta og
> granit. Hvilke erfaringer har i med de forskellige?
>

Gå ned i dit lokale byggemarked og køb så mange af de tykke bornholmske
klinker (hasleklinker svhjv), at de kan dække en bageplade. Du bliver
sikkert nødt til at få skåret et par stykker af dem til, men du kender
sikket en handyman med en vinkelsliber. Har den fordel, at de aldrig
knækker, og at de kan stables i et skabet eller skuffen. Og de kan tåle en
hvilken som helst temperatur du kunne drømme om at skrue din ovn op på.

God fornøjelse
Lars

Renate Jacobsen (24-03-2003)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 24-03-03 07:48


"Lars M. Pedersen" <larsKANEL@SNEGLtyf.dk> skrev i en meddelelse
news:Xns9345A173A86Blarstyfdk@130.225.247.90...
> "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in news:3e784815$0$20421
> $edfadb0f@dread11.news.tele.dk:
>
> > Jeg har i l'ngere tid g?et og luret p? en bage- eller pizzasten. Men
hvad
> > skal man v'lge?
> > Jeg har indtil nu, set ikke mindre end tre typer: Keramisk, terracotta
og
> > granit. Hvilke erfaringer har i med de forskellige?
> >
>
> Gå ned i dit lokale byggemarked og køb så mange af de tykke bornholmske
> klinker (hasleklinker svhjv), at de kan dække en bageplade. Du bliver
> sikkert nødt til at få skåret et par stykker af dem til, men du kender
> sikket en handyman med en vinkelsliber. Har den fordel, at de aldrig
> knækker, og at de kan stables i et skabet eller skuffen. Og de kan tåle en
> hvilken som helst temperatur du kunne drømme om at skrue din ovn op på.
>
> God fornøjelse
> Lars

Hej Lars,

Jeg tror nu nok at jeg foretrækker at pladen er i ét stykke, på trods af at
opbevaringsmulighederne er en anelse dårligere. Tak for kommentaren.

Mvh. Renate



[2900] Jesper Haaber~ (23-03-2003)
Kommentar
Fra : [2900] Jesper Haaber~


Dato : 23-03-03 17:31

Renate Jacobsen <renate@bgprint.dk> wrote:

> Hej Ng,
>
> Jeg har i længere tid gået og luret på en bage- eller pizzasten. Men hvad
> skal man vælge?
> Jeg har indtil nu, set ikke mindre end tre typer: Keramisk, terracotta og
> granit. Hvilke erfaringer har i med de forskellige?

Jeg har netop fået sådan en rød fætter fra Kop & Kande og den er ganske
udemærket. Der følger en pizzaspade med.


--
Med venlig hilsen Jesper

http://www.gylling.net/
ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET

Renate Jacobsen (24-03-2003)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 24-03-03 07:48


"[2900] Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> skrev i en meddelelse
news:1fsabao.acga949q1af4N%jesper@gylling.net...
> Renate Jacobsen <renate@bgprint.dk> wrote:
>
> > Hej Ng,
> >
> > Jeg har i længere tid gået og luret på en bage- eller pizzasten. Men
hvad
> > skal man vælge?
> > Jeg har indtil nu, set ikke mindre end tre typer: Keramisk, terracotta
og
> > granit. Hvilke erfaringer har i med de forskellige?
>
> Jeg har netop fået sådan en rød fætter fra Kop & Kande og den er ganske
> udemærket. Der følger en pizzaspade med.
>
>
> --
> Med venlig hilsen Jesper
>
> http://www.gylling.net/
> ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET

Hej Jesper,

Er det så sådan en terracotta ting?

Mvh. Renate



[2900] Jesper Haaber~ (24-03-2003)
Kommentar
Fra : [2900] Jesper Haaber~


Dato : 24-03-03 14:51

Renate Jacobsen <renate@bgprint.dk> wrote:

> "[2900] Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> skrev i en meddelelse
> news:1fsabao.acga949q1af4N%jesper@gylling.net...
> > Renate Jacobsen <renate@bgprint.dk> wrote:
> >
> > > Hej Ng,
> > >
> > > Jeg har i længere tid gået og luret på en bage- eller pizzasten. Men
> hvad
> > > skal man vælge?
> > > Jeg har indtil nu, set ikke mindre end tre typer: Keramisk, terracotta
> og
> > > granit. Hvilke erfaringer har i med de forskellige?
> >
> > Jeg har netop fået sådan en rød fætter fra Kop & Kande og den er ganske
> > udemærket. Der følger en pizzaspade med.
> >
> >
> > --
> > Med venlig hilsen Jesper
> >
> > http://www.gylling.net/
> > ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET
>
> Hej Jesper,
>
> Er det så sådan en terracotta ting?

Ja det er sådan en rød ting.


--
Med venlig hilsen Jesper

http://www.gylling.net/
ftp://80.197.181.14/ - in action from 9 am - 0.30 am CET

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste