"Lars M. Pedersen" <larsKANEL@SNEGLtyf.dk> skrev i en meddelelse
news:Xns9345A173A86Blarstyfdk@130.225.247.90...
> "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in news:3e784815$0$20421
> $edfadb0f@dread11.news.tele.dk:
>
> > Jeg har i l'ngere tid g?et og luret p? en bage- eller pizzasten. Men
hvad
> > skal man v'lge?
> > Jeg har indtil nu, set ikke mindre end tre typer: Keramisk, terracotta
og
> > granit. Hvilke erfaringer har i med de forskellige?
> >
>
> Gå ned i dit lokale byggemarked og køb så mange af de tykke bornholmske
> klinker (hasleklinker svhjv), at de kan dække en bageplade. Du bliver
> sikkert nødt til at få skåret et par stykker af dem til, men du kender
> sikket en handyman med en vinkelsliber. Har den fordel, at de aldrig
> knækker, og at de kan stables i et skabet eller skuffen. Og de kan tåle en
> hvilken som helst temperatur du kunne drømme om at skrue din ovn op på.
>
> God fornøjelse
> Lars
Hej Lars,
Jeg tror nu nok at jeg foretrækker at pladen er i ét stykke, på trods af at
opbevaringsmulighederne er en anelse dårligere. Tak for kommentaren.
Mvh. Renate