/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Andebryst
Fra : HHIST


Dato : 18-03-03 08:38

Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god opskrift
hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som tradisionel and.

mvh FC



 
 
Hans Chr. Vang (19-03-2003)
Kommentar
Fra : Hans Chr. Vang


Dato : 19-03-03 06:16

Måske...

Prøv dette:

Fjern skindet, og skær det i tern.
Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg, timian,
kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er gennemstegt.
Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin. Rør rundt
Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke brød?

Var det noget?

HC

"HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
opskrift
> hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som tradisionel and.
>
> mvh FC
>
>



HHIST (19-03-2003)
Kommentar
Fra : HHIST


Dato : 19-03-03 15:11

Hej Hans Chr.
Tak for den den vil jeg prøve i aften
mvh Finn

"Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Måske...
>
> Prøv dette:
>
> Fjern skindet, og skær det i tern.
> Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg, timian,
> kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er gennemstegt.
> Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin. Rør
rundt
> Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke brød?
>
> Var det noget?
>
> HC
>
> "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
> opskrift
> > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som tradisionel
and.
> >
> > mvh FC
> >
> >
>
>



Hans Chr. Vang (20-03-2003)
Kommentar
Fra : Hans Chr. Vang


Dato : 20-03-03 00:42

Lad mig høre hvordan den smagte dig?

HC
"HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
news:3e787b2d$0$52189$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej Hans Chr.
> Tak for den den vil jeg prøve i aften
> mvh Finn
>
> "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
> news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Måske...
> >
> > Prøv dette:
> >
> > Fjern skindet, og skær det i tern.
> > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg,
timian,
> > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er
gennemstegt.
> > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin. Rør
> rundt
> > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke
brød?
> >
> > Var det noget?
> >
> > HC
> >
> > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
> > opskrift
> > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som tradisionel
> and.
> > >
> > > mvh FC
> > >
> > >
> >
> >
>
>



HHIST (20-03-2003)
Kommentar
Fra : HHIST


Dato : 20-03-03 05:19

Hej Hans Chr.
Det smagte rigtig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver den,
endnu en gang tak.
mvh
FC

"Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
news:3e79002b$0$20452$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Lad mig høre hvordan den smagte dig?
>
> HC
> "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> news:3e787b2d$0$52189$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Hej Hans Chr.
> > Tak for den den vil jeg prøve i aften
> > mvh Finn
> >
> > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
> > news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > Måske...
> > >
> > > Prøv dette:
> > >
> > > Fjern skindet, og skær det i tern.
> > > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg,
> timian,
> > > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er
> gennemstegt.
> > > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin. Rør
> > rundt
> > > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke
> brød?
> > >
> > > Var det noget?
> > >
> > > HC
> > >
> > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> > > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
> > > opskrift
> > > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som
tradisionel
> > and.
> > > >
> > > > mvh FC
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>



Hans Chr. Vang (20-03-2003)
Kommentar
Fra : Hans Chr. Vang


Dato : 20-03-03 06:45

KANON!

Det var bare en opskrift jeg smed ud af ærmet, jeg har ikke selv prøvet den.

HC


"HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
news:3e7941d7$0$52126$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej Hans Chr.
> Det smagte rigtig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver den,
> endnu en gang tak.
> mvh
> FC
>
> "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
> news:3e79002b$0$20452$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Lad mig høre hvordan den smagte dig?
> >
> > HC
> > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> > news:3e787b2d$0$52189$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > Hej Hans Chr.
> > > Tak for den den vil jeg prøve i aften
> > > mvh Finn
> > >
> > > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
> > > news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > > Måske...
> > > >
> > > > Prøv dette:
> > > >
> > > > Fjern skindet, og skær det i tern.
> > > > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg,
> > timian,
> > > > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er
> > gennemstegt.
> > > > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin.
Rør
> > > rundt
> > > > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et stykke
> > brød?
> > > >
> > > > Var det noget?
> > > >
> > > > HC
> > > >
> > > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> > > > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en god
> > > > opskrift
> > > > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som
> tradisionel
> > > and.
> > > > >
> > > > > mvh FC
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>



HHIST (20-03-2003)
Kommentar
Fra : HHIST


Dato : 20-03-03 15:31

Hej Hans Chr.
Det kan du roligt gøre. Vi har snakket om at putte æbler eller evt ananas
eller måske begge dele i som et forsøg næste gang.
mvh Finn.

"Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
news:3e79553a$0$20500$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> KANON!
>
> Det var bare en opskrift jeg smed ud af ærmet, jeg har ikke selv prøvet
den.
>
> HC
>
>
> "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> news:3e7941d7$0$52126$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Hej Hans Chr.
> > Det smagte rigtig godt. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi laver
den,
> > endnu en gang tak.
> > mvh
> > FC
> >
> > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
> > news:3e79002b$0$20452$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > Lad mig høre hvordan den smagte dig?
> > >
> > > HC
> > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> > > news:3e787b2d$0$52189$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > > Hej Hans Chr.
> > > > Tak for den den vil jeg prøve i aften
> > > > mvh Finn
> > > >
> > > > "Hans Chr. Vang" <arno@duksedrengen.dk> wrote in message
> > > > news:3e77fcec$0$20524$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > > > > Måske...
> > > > >
> > > > > Prøv dette:
> > > > >
> > > > > Fjern skindet, og skær det i tern.
> > > > > Steg det på en pande til det er fast, og tilføj hakket forårsløg,
> > > timian,
> > > > > kartofler i småtern, og bacon i småtern. Steg til det hele er
> > > gennemstegt.
> > > > > Tilføj 1 tsk kanel, og 1 spsk yoghurt, og et par spsk rød\hvidvin.
> Rør
> > > > rundt
> > > > > Smag til med salt og peber, og server med en god salat og et
stykke
> > > brød?
> > > > >
> > > > > Var det noget?
> > > > >
> > > > > HC
> > > > >
> > > > > "HHIST" <husoghave@mail.men-ingen-spam.dk> wrote in message
> > > > > news:3e76cd8b$0$52175$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > > > > > Jeg har et stykke andebryst i fryseren er der nogen som har en
god
> > > > > opskrift
> > > > > > hvor reten kommer til at virke frisk i stedet for fed som
> > tradisionel
> > > > and.
> > > > > >
> > > > > > mvh FC
> > > > > >
> > > > > >
> > > > >
> > > > >
> > > >
> > > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste