/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
HASTER!!! Bagetid for ris/æggeting i ovn
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 16-03-03 18:01

Jeg har inviteret til restemiddag i aften efter gårsdagens græske middag for
familien og har pisket fire æg sammen med lidt mel og mælk, blandet det
sammen med resterne af ris m. vilde + en rest sorte bønner + krydderier og
vil nu smide det i ovnen i en 30*5*5 cm. bageform, men er blevet i tvivl om
hvor længe det skal have.

Har umiddelbart forestillet mig ca. 45 min ved 200 grader, men er meget i
tvivl om hvorvidt risene så får for meget.

Nogen der har et hurtigt bud?

Mvh Mads





 
 
Klaus Alexander Seis~ (16-03-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 16-03-03 18:18

Mads Thorning Pedersen skrev:

> Har umiddelbart forestillet mig ca. 45 min ved 200 grader, men
> er meget i tvivl om hvorvidt risene så får for meget.
>
> Nogen der har et hurtigt bud?

Jeg tror såmænd ikke at risene får for meget på 45 minutter. Hvis man
laver engelsk "rice pudding", så kan det osse snildt tage tre kvarters
tid i ovnen før den er færdig - og rice pudding består af mælk, ris,
sukker, smør og muskatnød.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Klaus Alexander Seis~ (16-03-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 16-03-03 18:29

Jeg skrev:

>> Har umiddelbart forestillet mig ca. 45 min ved 200 grader,
>> men er meget i tvivl om hvorvidt risene så får for meget.
>
> Jeg tror såmænd ikke at risene får for meget på 45 minutter.

Hov, jeg glemte at skrive at jeg måske nok ville skrue varmen ned
på en 175-180 °C. Risene bliver efter min mening bedre hvis de
får lov til at bage i lang tid ved svagere varme, og man kan altid
give dem et øjeblik under grillen når de er færdige, hvis man
gerne vil have brunt skind på toppen.


// Klaus

--
><>    unselfish actions pay back better

Mads Thorning Peders~ (16-03-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 16-03-03 22:45


"Klaus Alexander Seistrup" <spam@magnetic-ink.dk> skrev i en meddelelse
news:1840e408-d0a9-446d-9870-2bb20680f97e@news.szn.dk...
> Jeg skrev:
>
> >> Har umiddelbart forestillet mig ca. 45 min ved 200 grader,
> >> men er meget i tvivl om hvorvidt risene så får for meget.
> >
> > Jeg tror såmænd ikke at risene får for meget på 45 minutter.
>
> Hov, jeg glemte at skrive at jeg måske nok ville skrue varmen ned
> på en 175-180 °C. Risene bliver efter min mening bedre hvis de

Det ser jeg så først nu

Anyway, det endte med at risene fik sådan noget i retning af en time og lidt
til, hvilket var lige tilpas. Nu har jeg en fin ris- og ægting jeg kan skære
i skiver til min madpakke Fantastisk hvad man kan få ud af rester når
man er lidt kreativ....
Mvh Mads



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste