"Rømer" <fupkonto@hotmail.com> wrote in
news:3e717e04$0$31975$edfadb0f@dread12.news.tele.dk:
> Øh...hvordan? Hermann Holm fik det i torsdags.
> Jeg har altid ment frikadeller skulle laves af lyst kød - hakkebøffer
> af mørkt.
> Jeg har prøvet at lave frikadeller af hakket oksekød og synes det blev
> lidt underligt.
> Men hestefrikadeller?
>
> Vil du fortælle lidt om det?
>
>
>
Ja, problemet er, at jeg for ca. 15 år siden var vegetar i 3 år. Da jeg
startede med at spise kød igen, viste det sig at jeg fik det dårligt af
svinekød. Det var jo ikke så godt, da det jo er så sundt med alle de
medicinrester der var i svinekød
Frikadeller laver jeg af hakket hestekød, oksekød eller lammmekød. Samme
opskrift som til alm. frikadeller, d.v.s. kød, mel, æg, løg og krydderier.
Selvfølgelig bliver de anderledes end alm. frikadeller i både smag og
konsistens, men man vænner sig hurtigt til det.
Den samme fars (uden løg)kan også bruges til kødboller (boller i karry,
spagetti og kødboller).
Hermann Holm