|
| Torsdagsmad 13.03.03 Fra : Renate Jacobsen |
Dato : 13-03-03 21:13 |
|
Så er vi derhenne igen.
Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs, kartofler
og råkostsalat.
Mvh. Renate
| |
Hauge (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Hauge |
Dato : 13-03-03 21:33 |
|
Hejsa
"Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in message
news:3e70e669$0$52208$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs, kartofler
> og råkostsalat.
Næsten det samme her, havde overarbejde, så det blev til grillen:
½ kylling, fritter og argurkesalat + remoulade
Mvh Hauge
| |
Zarh (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Zarh |
Dato : 13-03-03 21:45 |
|
Resten af svensk pølsegryde fra i går.
"Hauge" <hauge@CUTtrutter.dk> skrev i en meddelelse
news:3e70eaf3$0$52112$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in message
> news:3e70e669$0$52208$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs,
kartofler
> > og råkostsalat.
>
> Næsten det samme her, havde overarbejde, så det blev til grillen:
>
> ½ kylling, fritter og argurkesalat + remoulade
>
> Mvh Hauge
>
>
| |
stinne-rune (13-03-2003)
| Kommentar Fra : stinne-rune |
Dato : 13-03-03 21:52 |
|
Jeg kan tilslutte mig med en gang frikadeller og kartoffelmos.
Stinne
---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system ( http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.461 / Virus Database: 260 - Release Date: 10-03-03
| |
lene vang (13-03-2003)
| Kommentar Fra : lene vang |
Dato : 13-03-03 21:55 |
|
"Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> skrev i en meddelelse
news:3e70e669$0$52208$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Så er vi derhenne igen.
>
> Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs, kartofler
> og råkostsalat.
>
> Mvh. Renate
Hejsa Renate
Jeg vil gerne høre om det er muligt at vriste opskriften ud af dig :)
For det lyder som en lækker ret.
Med venlig hilsen
Lene Vang
| |
Renate Jacobsen (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Renate Jacobsen |
Dato : 13-03-03 22:13 |
|
"lene vang" <lenevang@tiscali.dk> skrev i en meddelelse
news:Ee6ca.125880$Hl6.11259163@news010.worldonline.dk...
>
> "Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e70e669$0$52208$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> > Så er vi derhenne igen.
> >
> > Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs,
kartofler
> > og råkostsalat.
> >
> > Mvh. Renate
>
>
> Hejsa Renate
> Jeg vil gerne høre om det er muligt at vriste opskriften ud af dig :)
> For det lyder som en lækker ret.
>
> Med venlig hilsen
>
> Lene Vang
>
Hej Lene,
Øhhh, opskrift er måske så meget sagt. Det var bestemt ganske uden kogebog
det hele forgik. *G*
Du bruner kyllingen (evt. fyldt med persille) i *smør (Jaja, margarine kan
vel også gå Salt, peber, en smule vand ved....i ca. en timestid i "den
store gryde".
Sovsen lavede jeg af skyen. Jeg var doven i dag og gad ikke en opbagning,
men nøjedes med at jævne med mel. Du tilsætter ca. saften fra en ½ appelsin
til ½ liter sky. Råkosten var ikke noget at skrive hjem om. Revne gulerødder
med sukker og citronsaft.....evt. rosiner. Kartoflerne giver vist sig selv.
Velbekomme
Mvh. Renate
| |
lene vang (13-03-2003)
| Kommentar Fra : lene vang |
Dato : 13-03-03 22:21 |
|
>
> Hej Lene,
>
> Øhhh, opskrift er måske så meget sagt. Det var bestemt ganske uden kogebog
> det hele forgik. *G*
> Du bruner kyllingen (evt. fyldt med persille) i *smør (Jaja, margarine kan
> vel også gå Salt, peber, en smule vand ved....i ca. en timestid i "den
> store gryde".
> Sovsen lavede jeg af skyen. Jeg var doven i dag og gad ikke en opbagning,
> men nøjedes med at jævne med mel. Du tilsætter ca. saften fra en ½
appelsin
> til ½ liter sky. Råkosten var ikke noget at skrive hjem om. Revne
gulerødder
> med sukker og citronsaft.....evt. rosiner. Kartoflerne giver vist sig
selv.
>
>
> Velbekomme
>
> Mvh. Renate
>
Hej Renate
mange tak skal du ha.
den skal bestemt prøves, vi er køret totalt surt i det her hjemme med
madlavning. Vi kan simpelthen ikke finde på hvad vi skal lave. Så det er
rigtig rart at man kan få nogle gode ideer her.
Hilsen
Lene
| |
Dorte R.M. Hansen (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Dorte R.M. Hansen |
Dato : 13-03-03 22:00 |
|
On Thu, 13 Mar 2003 21:13:08 +0100, "Renate Jacobsen"
<renate@bgprint.dk> wrote:
>Så er vi derhenne igen.
>
Jeps
Det måtte jo komme - efter snart 13 år på Østersøens Perle, smagte (og
tilberedte) jeg for første gang "Bornholmerhane" ledsaget af kogte
kartofler samt grønne asparges/forårsløg, der fik et minut i kogende
vand.
Opskriften på Bornholmsk stegt hane findes her:
http://www.de-groenne-slagtere.dk/opskrifter.htm
Det kunne jeg godt finde på at sætte til livs en anden god gang (måske
næste gang gemalen falder over tilbud på Bornholmerhanen )
Hjerteligst
Dorte
--
www.bornholm.nu
Debat
| |
Inger Pedersen (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 13-03-03 22:16 |
|
"Dorte R.M. Hansen" <dot.ringholm@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> Det kunne jeg godt finde på at sætte til livs en anden god gang (måske
> næste gang gemalen falder over tilbud på Bornholmerhanen )
Bornholmerhaner er næsten altid til at købe for en rimelig pris i vores
lokale Fakta (ca. 25 kr. billigere end i Brugsen/Føtex) - og dermed vel
sagtens også alle andre Fakta'er?
Ja, de er bedre end alle andre former for kylling: saftige, møre og bare
go'e.
Jeg har altid én liggende i fryseren.
Hilsen Inger
| |
Bolette Nielsen (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 13-03-03 21:55 |
|
Hejsa
Her i huset fik vi plankesteak, bagte kartofler og salat, mums det var godt.
mange hilsner fra
Bolette
| |
Lars Jensen (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Lars Jensen |
Dato : 13-03-03 22:16 |
|
On Thu, 13 Mar 2003 21:13:08 +0100, "Renate Jacobsen"
<renate@bgprint.dk> wrote:
>Så er vi derhenne igen.
>
>Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs, kartofler
>og råkostsalat.
>
Hvad er formålet med de her tråde (generelt, ikke specielt møntet på
dig)?
Er det virkelig interessant at læse om., at andre har hentet mad fra
grillen, spist rugbrødsmadder eller leftovers? I så fald vil jeg
forslå nye tråde som f.eks. fredagsopvask, lørdagsopkast,
søndagsbremsespor (alt sammen madrelateret
Lars
| |
Homer (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Homer |
Dato : 13-03-03 22:30 |
|
Lars Jensen wrote:
>> Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs,
>> kartofler og råkostsalat.
> Hvad er formålet med de her tråde (generelt, ikke specielt møntet på
> dig)?
Kan du virkelig ikke se det? Indrømmet, der kommer en del "støj" med,
altså indlæg, hvis relevans må være yderst begrænset for stort set alle,
men se fx. på news:Ee6ca.125880$Hl6.11259163@news010.worldonline.dk, som
er et indlæg fra aftenens tråd. Lene fatter interesse for Renates
kyllingeopskrift bare ved at se på ingredienser og sammensætning (går
jeg ud fra) og har mulighed for at spørge videre ind.
Trådene bibringer dermed af og til inspiration til at variere læsernes
aftenmåltider, uden at man selv i forvejen skal have en idé. Jeg får tit
noget ud af trådene, kan ikke se problemet i at have dem, og forstår
ikke at skribenterne i dem skal chikaneres (ikke møntet på dig, Lars).
--
Med venlig hilsen
Homer.
- The temptation to form premature theories upon
insufficient data is the bane of our profession.
| |
Bolette Nielsen (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 13-03-03 22:29 |
|
"Lars Jensen" <lcj@wanadoo.dk> skrev i en meddelelse
news:02t17vc24a6suun9h3d3l0q6u64p31bvs0@4ax.com...
> Hvad er formålet med de her tråde
Det skal jeg sige dig, man kan faktisk blive temmelig inspreret til nye og
spændende ting. Og som jeg også før har nævn over for ham hr bosse der også
brokker sig over vores andres torsdagsmad, kan jeg kun sige én ting, spring
let og elegant om de indlæg, der er jo ingen der tvinger jer til at læse
med.
Prøv engang at se hvor mange der engentlig synes det er en god idé, det
siger jo ligesom at der er MANGE der synes der er sjov/spændende og
lærerige.
Mange hilsner fra
Bolette
| |
Renate Jacobsen (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Renate Jacobsen |
Dato : 13-03-03 23:32 |
|
"Lars Jensen" <lcj@wanadoo.dk> skrev i en meddelelse
news:02t17vc24a6suun9h3d3l0q6u64p31bvs0@4ax.com...
> On Thu, 13 Mar 2003 21:13:08 +0100, "Renate Jacobsen"
> <renate@bgprint.dk> wrote:
>
> >Så er vi derhenne igen.
> >
> >Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs,
kartofler
> >og råkostsalat.
> >
> Hvad er formålet med de her tråde (generelt, ikke specielt møntet på
> dig)?
Hej Lars,
Nej, men jeg vil da gerne lige svare alligevel.
> Er det virkelig interessant at læse om., at andre har hentet mad fra
> grillen, spist rugbrødsmadder eller leftovers? I så fald vil jeg
> forslå nye tråde som f.eks. fredagsopvask, lørdagsopkast,
> søndagsbremsespor (alt sammen madrelateret
>
> Lars
Ja, ind imellem falder jeg over en idé til aftensmaden, og det tror jeg også
andre gør. Vi kender det vist godt allesammen. Ingen ideer til aftensmaden,
derfor bliver det ofte det samme om og om igen. Det har disse tråde ændret
på her hos os.
Hvis du mener at lørdagsopkast kan inspirere, er jeg da fløjtende ligeglad
med om du laver nok så mange tråde.
Jeg læser dem bare ikke. Og hvis du mener at torsdagsmad ikke intresserer
dig, så kan du jo bare springe dem over, ikke sandt.
Mvh. Renate, der for allersidste gang kommenterer disse åndsforladte indlæg,
om hvorvidt dette eller hint er relevant eller ej.
| |
Lars Jensen (14-03-2003)
| Kommentar Fra : Lars Jensen |
Dato : 14-03-03 23:47 |
|
On Thu, 13 Mar 2003 23:32:01 +0100, "Renate Jacobsen"
<renate@bgprint.dk> wrote:
>
>"Lars Jensen" <lcj@wanadoo.dk> skrev i en meddelelse
>news:02t17vc24a6suun9h3d3l0q6u64p31bvs0@4ax.com...
>> On Thu, 13 Mar 2003 21:13:08 +0100, "Renate Jacobsen"
>> <renate@bgprint.dk> wrote:
>>
>
>Mvh. Renate, der for allersidste gang kommenterer disse åndsforladte indlæg,
>om hvorvidt dette eller hint er relevant eller ej.
>
Som må du sørme undskylde at jeg spurgte - men du kunne jo bare lade
være med at svare
| |
Hermann Holm (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Hermann Holm |
Dato : 13-03-03 22:56 |
|
> Så er vi derhenne igen.
>
Hestefrikadeller, ris og karrysovs m. grøntsager
Hermann
| |
Nielsen (13-03-2003)
| Kommentar Fra : Nielsen |
Dato : 13-03-03 23:21 |
|
"Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> skrev........
> Så er vi derhenne igen.
Vi tændte op i weber-grillen og lavede helstegt kylling. Dertil fik vi
kartoffeltern stegt med lidt smør og flydende rørsukker samt mine
"hjemmebryggede" hvidløgsgrillbrød (tilbehøret blev også lavet på grillen).
Nielsen
| |
Bro (14-03-2003)
| Kommentar Fra : Bro |
Dato : 14-03-03 02:46 |
|
Pasta med spinat-flødesovs og laks + parmesan.
Det tog 15 minutter at lave - og MUMS hvor det smager.
:) Helle
| |
Padmé (14-03-2003)
| Kommentar Fra : Padmé |
Dato : 14-03-03 05:52 |
|
Her blev det til:
spaghetti med en blanding af cherrytomater, mozzarella, parmesan, basilikum
og sprødstegt parmaskinke.
Go' weekend
Padmé
| |
Mette Nylander Sørup (14-03-2003)
| Kommentar Fra : Mette Nylander Sørup |
Dato : 14-03-03 09:26 |
|
Hos os stod torsdagsmenuen på en hjemmebrygget karrysuppe med rejer og
masser af grønsager. Det smagte fremragende.
Mvh.
--
Mette Nylander Sørup
mette@countryfan.dk
| |
Sofie Kurland (14-03-2003)
| Kommentar Fra : Sofie Kurland |
Dato : 14-03-03 14:22 |
|
Hjemmelavede samosaer m. kartoffel/ærte/løgfyld, myntedressing, kogte ris og
cherrytomater til
Sofie
| |
Niklas (14-03-2003)
| Kommentar Fra : Niklas |
Dato : 14-03-03 19:04 |
|
"Sofie Kurland" <sofie@kurland.dk> skrev i en meddelelse news:hGkca.126625$Hl6.11316317@news010.worldonline.dk...
> Hjemmelavede samosaer m. kartoffel/ærte/løgfyld, myntedressing, kogte ris og
> cherrytomater til
>
> Sofie
>
>
Hvordan laver du dejen til samosaerne?
Venligst
Niklas
| |
Sofie Kurland (15-03-2003)
| Kommentar Fra : Sofie Kurland |
Dato : 15-03-03 10:10 |
|
Jeg bruger faktisk bare forårsrulledej fra thaibutikken, som pensles med
olie efter jeg har kommet fyldet i, og så ind i en godt varm ovn i ca. 20
minutter, så bliver de sprøde. Man kan også friturestege, men det er ikke
altid, jeg gider have den os i hele huset. Mon ikke også forresten man kan
bruge filodej? Det tror jeg.
V.h.
Sofie
| |
Martin Andersen (16-03-2003)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 16-03-03 18:55 |
|
Hvad er samosaer?
> Hjemmelavede samosaer m. kartoffel/ærte/løgfyld, myntedressing, kogte ris
og
> cherrytomater til
| |
Klaus Alexander Seis~ (16-03-2003)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 16-03-03 19:17 |
| | |
Martin Andersen (14-03-2003)
| Kommentar Fra : Martin Andersen |
Dato : 14-03-03 16:46 |
|
Rester fra igår:
kalkunret med fløde, peberfrugt, løg og 1 dåse flåede tomater...dertil
jasminris og grøn salat
| |
Mikkel Winther (14-03-2003)
| Kommentar Fra : Mikkel Winther |
Dato : 14-03-03 15:29 |
|
"Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> wrote in message
news:3e70e669$0$52208$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Så er vi derhenne igen.
>
Hjemmelavet hummus, hjemmebagt brød, tomatsalat, marinerede artiskokhjerter,
marinerede grillede champignon og så lidt peberpaté og parmaskinke til
overpris fra Mad & Vin.
| |
Torup & Bachmann (15-03-2003)
| Kommentar Fra : Torup & Bachmann |
Dato : 15-03-03 08:42 |
|
"Renate Jacobsen" <renate@bgprint.dk> skrev i en meddelelse
news:3e70e669$0$52208$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Så er vi derhenne igen.
>
> Her blev det til gammeldags, grydestegt kylling med appesinsovs, kartofler
> og råkostsalat.
>
> Mvh. Renate
>
> Det blev til en fantastisk sandwich med laks og hytteost.
Jeg var på arbejde og de søde mennesker, for hvem jeg skulle tage referat
havde sørme også købt mad til mig
Sandwichen var i øvrigt lavet på det nyåbnede Le Sandwicherie på Enghave
Plads Vesterbro, der hvor der tidligere lå en butik med russiske
delikatesser.
Kan VARMT anbefales
MVH Rikke
www.boernefamilie.webbyen.dk
| |
|
|