Lavede det sidste sommer, meget lækkert. Min slagter forkogte for og bagpart
inden jeg fik grisen, det nedsætter grill tiden væsentligt så man ikke skal
bruge hele dagen.
Udskæringen foregik som nævnt andetsteds mørbraderne belv fordelt til alle,
og derefter er det primært skinkerne der er kød på (og så lidt ved
forbenene).
God fornøjelse (og lad os så snart få noget lunt vejr
/Oizo
"René Hansen" <_lukather@get2net.dk> wrote in message
news:3e70588a$0$31965$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hej alle sammen
>
> Vi er en lille andelsboligforening der skal holde sommerfest vanen tro. Vi
> er nu igang med at planlægge det hele og vil meget gerne grille en
helstegt
> pattegris. Problemet er bare vores midler er begrænset så vi har ikke råd
> til en prof der kommer og laver det hele for os. Vi skal selv grille den
men
> hvad værre er udskære den.
> Findes der muligvis en side med udførlig forklaring på hvordan det gøres
> eller en herinde der kunne forklarer mig det så vi udnytter dyret
maksimalt.
>
> mvh René
>
>