Sun, 18 Mar 2001 21:20:27 +0100, skrev "Peter Larsen" <prl@image.dk> :
>Hej Ng , Danmarks bedste opskrift til biksemad efterlyses !!!
>
>Jeg har kartofler (kogte) og Tyndstegsfilet i tern ca 400 gr.
>
>Mine børn skal også kunne spise det , så opskrifter med chili er udelukket
>
Jeg plejer at lave en biksemad sådan:
En pakke bacon i tern brunes på panden (må gerne være sprøde - det
er sikkert også lige noget for ungerne !!), herefter brunes 1-2 løg i
store tern, kødet i tern (jeg bruger helst en rest svinekam eller en
rest gammeldags oksesteg) og kartofler i tern vendes med rundt på
panden til det hele er varmet godt igennem og kartoflerne har fået
brune hjørner/kanter.
Serveres med Holbrooks Worchestershire Sauce (dén fra Beauvais kan
altså _ikke_ bruges - den smager helt forkert efter min mening)
samt Heinz Tomat Ketchup, 1-2 spejlæg pr. person og sidst - men ikke
mindst - masser af syltede rødbeder.
--
Gitte Sørensen gitte@superbruger.dk
Besøg min hjemmeside med galleri (tegning & akvarel), fotos,
rejser og madopskrifter
http://home.worldonline.dk/~cgsorens