|
| Mandagsmad 10.03.03 Fra : Svend Andersen |
Dato : 10-03-03 13:14 |
|
Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.
hilsen Svend A
| |
Gismo (10-03-2003)
| Kommentar Fra : Gismo |
Dato : 10-03-03 13:47 |
|
"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b04ff15460073fb6b04ff1546.4ff156e@net.dialog.dk...
> Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.
Jeg er igang med morgenmaden
Gismo
| |
Carsten Stage (10-03-2003)
| Kommentar Fra : Carsten Stage |
Dato : 10-03-03 13:48 |
|
In news:b4i1f4$ajq$1@sunsite.dk,
Gismo typed:
> Jeg er igang med morgenmaden
Hva' søren - huserer du også i denne gruppe?
--
Med venlig hilsen,
Carsten Stage
Campinginteresseret? Se http://campingstuff.dk
| |
Bolette Nielsen (10-03-2003)
| Kommentar Fra : Bolette Nielsen |
Dato : 10-03-03 13:45 |
|
"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b04ff15460073fb6b04ff1546.4ff156e@net.dialog.dk...
> Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.
og gud hvor vi more os var?, er du igen med at hjælpe hr Bosse med at
skræmme os andre væk?
Bolette
| |
Renate Jacobsen (10-03-2003)
| Kommentar Fra : Renate Jacobsen |
Dato : 10-03-03 13:47 |
|
"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b04ff15460073fb6b04ff1546.4ff156e@net.dialog.dk...
> Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.
>
>
> hilsen Svend A
*Plonk*
| |
Hans Paulin (10-03-2003)
| Kommentar Fra : Hans Paulin |
Dato : 10-03-03 14:22 |
|
Renate Jacobsen wrote:
>
> *Plonk*
....samme her - 3 stk. på én dag - i en gruppe...
--
Med venlig hilsen
Hans
| |
Peter W. Bosse (11-03-2003)
| Kommentar Fra : Peter W. Bosse |
Dato : 11-03-03 07:33 |
|
"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse...
> Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.
Noget ganske enkelt og nemt..
Prærieøsters med friterede oksetestikler!
Her er opskriften..
1 dusin oksetestikler
2½ håndfuld prærieøsters (gerne fra det vilde vesten)
1½ kg mel
salt
peber
paprika
hvidløg
cayennepeber
5 liter motorolie til fritering
Bland melet med salt, peber, paprika, hvidløg og cayenne. Prærieøsters er
temmelig store, så det er en god idet at halvere dem.
Vend testiklerne (ikke dine egne) i melblandingen og fritér dem i en gryde.
De er klar når de er sprøde på ydersiden. -Nam nam!
Serveres med peberodsauce og absurde mængder øl.
Thanks for reading todays mandagsmad!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Gourmandisens står kærlighedens lyst så nær, at en smuk
lækkermund er et vidunderligt bytte for en vanskelig sensualist.
Burde det ikke opildne kvinderne til ikke at nøjes med at spise
med sammenknebne læber? Også selvom det kun var af list.
- Ejler Jørgensen
| |
|
|