/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Mandagsmad 10.03.03
Fra : Svend Andersen


Dato : 10-03-03 13:14

Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.


hilsen Svend A


 
 
Gismo (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Gismo


Dato : 10-03-03 13:47


"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b04ff15460073fb6b04ff1546.4ff156e@net.dialog.dk...
> Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.


Jeg er igang med morgenmaden

Gismo



Carsten Stage (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Stage


Dato : 10-03-03 13:48

In news:b4i1f4$ajq$1@sunsite.dk,
Gismo typed:

> Jeg er igang med morgenmaden

Hva' søren - huserer du også i denne gruppe?

--
Med venlig hilsen,

Carsten Stage
Campinginteresseret? Se http://campingstuff.dk


Bolette Nielsen (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Bolette Nielsen


Dato : 10-03-03 13:45


"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b04ff15460073fb6b04ff1546.4ff156e@net.dialog.dk...
> Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.

og gud hvor vi more os var?, er du igen med at hjælpe hr Bosse med at
skræmme os andre væk?

Bolette




Renate Jacobsen (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 10-03-03 13:47


"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse
news:fc.0073fb6b04ff15460073fb6b04ff1546.4ff156e@net.dialog.dk...
> Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.
>
>
> hilsen Svend A

*Plonk*



Hans Paulin (10-03-2003)
Kommentar
Fra : Hans Paulin


Dato : 10-03-03 14:22

Renate Jacobsen wrote:
>
> *Plonk*

....samme her - 3 stk. på én dag - i en gruppe...
--
Med venlig hilsen
Hans





Peter W. Bosse (11-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 11-03-03 07:33

"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev i en meddelelse...
> Røde pølser i chokoladesovs og stuvede regnorme.

Noget ganske enkelt og nemt..

Prærieøsters med friterede oksetestikler!

Her er opskriften..

1 dusin oksetestikler
2½ håndfuld prærieøsters (gerne fra det vilde vesten)
1½ kg mel
salt
peber
paprika
hvidløg
cayennepeber

5 liter motorolie til fritering

Bland melet med salt, peber, paprika, hvidløg og cayenne. Prærieøsters er
temmelig store, så det er en god idet at halvere dem.

Vend testiklerne (ikke dine egne) i melblandingen og fritér dem i en gryde.
De er klar når de er sprøde på ydersiden. -Nam nam!

Serveres med peberodsauce og absurde mængder øl.


Thanks for reading todays mandagsmad!

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Gourmandisens står kærlighedens lyst så nær, at en smuk
lækkermund er et vidunderligt bytte for en vanskelig sensualist.
Burde det ikke opildne kvinderne til ikke at nøjes med at spise
med sammenknebne læber? Også selvom det kun var af list.
- Ejler Jørgensen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177506
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408557
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste