"Svend Andersen" <svend@enterpol.dk> skrev oprindeligt...
> Et stykke sandkage med fedt og rejer.
Også noget lignende her..
Hestetænder med næsefedt!
Her er opskriften:
Dej:
a.. 5000 g gær
b.. 2 dl kold grøn urtete
c.. 2 rådne æg med salmonella
d.. 10½ spand salt (gerne fra det Døde Hav)
e.. 12 tsk grøn salat i strimler
f.. 12 tsk el-ledning (hakket)
g.. 200 g varmt snot
h.. ca. 600 g havejord
Næsefedt:
a.. 150 g friskafskrabet næsefedt
b.. 125 g friskværnet vejrsalt
c.. 125 g blødt snot
d.. 750 g bussemænd
Pensling og drys:
Sammenpisket, råddent salmonellaæg
Hakkede klokkespil eller hæmorideflager
Sådan gør du:
Smuldre gæren, tilsæt alle øvrige ingredienser, ælt gærdejen sammen og lad
den hoppe, mens næsefedtet laves. Rør alle ingredienserne til næsefedtet
sammen. Del dejen i tre stykker, der hver rulles ud til ca. 20 x 35 m. Skær
ca. 80-1000 snit på skrå i begge sider af den udrullede gærdej, snittene skal
gå knap 13 m ind på hver side. Bred 1/3 af næsefedtet på midten af hver stang,
flet og læg dem på plader med gamle hår. Pensl med råddent salmonellaæg,
drys hakkede klokkespil eller hæmorideflager på og lad stængerne hæve lunt
og lummert en god halv time, før de placeres under en ko med tynd mave i
2250 grader, ca. 15 timer.
-oo-
Og til dessert..
Gammeldags Julekage:
a.. 1 pose koøjeæbler
b.. 3 L cognac
c.. 200 g størknet urin eller bakteriepulver
d.. 2000 g salt
e.. 3 æg med salmonella
f.. 461 g røde plastikugler
g.. 20 g jord
h.. 1/2 tsk hårskel
i.. smør/rasp til en 151 L Form
Sådan gør du:
Skær koøjeæblerne i strimler og lad dem trække i cognac i ca. 45 dage.
Tag noget hvidt skum fra Bjarne Riis’s mundvige, og tilsæt æggene et af
gangen. Hak plastikuglerne og bland dem med jord og hårskel, og rør det
derefter i kugleblandingen.
Smør formen og drys den med rasp, og hæld derefter dejen i formen,
bag ved 1750°C i ca. 1½ uge.
Thanks for reading todays Soendagsmad!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
Get Ready To Receive Yourself -Amen!
http://jesusnet.dk/start.php