"Pia J" <ngspam@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:3e6873e8$0$250$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
>
> "Mette Nylander Sørup" <mette@countryfan.dk> wrote in message
> news:3e686c52$0$87764
>
> > Hej Pia
> >
> > Hvorfor så ikke bare tø den op inden brug, så er problemet da løst
.
>
> Jeg synes altid der står på købetærter at de skal opvarmes frosne. Er den
> optøet skal den vel heller ikke have ret lang tid, da den så bliver
> overbagt, så hvor lang tid er det? Hun vil gerne have reven ost på, som så
> skal nå at blive gylden.
>
> Det er ikke nok at jeg har sagt 20-30 min. til en frossen tærte (jeg
prøver
> mig altid bare frem), det skal være nøjagtig, så det ikke bliver "forkert"
> når der er gæster.
>
> :Pia
>
>
Hej Pia
I "Karolines køkken" nr 5 er der en opskrifr på chilitærte. Den bliver
længere henne i bogen brugt i forbindelse med en buffet til 24,der kan
forberedes dagen før.Chilitærterne bliver bagt i god til og frosset
ned.Dagen før de skal bruges sættes de til optøning i køleskabet. På selve
dagen skal de bages ved 200 grader i 10 min. Jeg har prøvet det.Det virker
fint men jeg gav dem 15 min.
mvh Jette