/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Leverpostej
Fra : Henriette Jensen


Dato : 05-03-03 19:52

Jeg søger en god og nem opskrift på leverpostej.
Hilsen Henriette



 
 
Peter W. Bosse (06-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 06-03-03 05:52

"Henriette Jensen" <ette@mail.dkx> a écrit dans le message...

> Jeg søger en god og nem opskrift på leverpostej.

Det nemmeste er at købe en bakke Stryhns Luxus leverpostej og putte
den i mikroovnen 1½-2 min. på fuld knald. -Vupti!

Det næstbedste er opskriften her fra Meyers Køkken..

Leverpostej:
Ingredienser (ca. 2 ltr.)

500 g svinelever
500 g spæk
5 dl suppe
5 æg
3 løg
50 g hvedemel
30-40 g ansjosfilet
timian
laurbær
salt, peber

1. Skær spækken i strimler og kog den i ca. 8 dl vand med timian, laurbær og
knust peber ca. 5 minutter.
2. Tag spækket op og lad det køle lidt af. Kør det sammen med lever, ansjos
og løg gennem kødhakkeren, og rør det så med salt, mel og dernæst æggene
et ad gangen og til sidst suppen. Smag til med salt og peber og bag så en lille
prøve inden du bager levermassen i to brød -eller postejforme a ca. 1 ltr., ca.
45 minutter ved 190 grader.

Go' fornøjelse!

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Det er en smuk dame, der har gjort mig opmærksom på
nogle tallerkener. Det er slet ikke tallerkener, det er
ildfaste fade. Men form og størrelse gør det muligt
at tilberede en ret i dem.
Stil dem i ovnen, tag dem ud, når en gylden, sprød
overflade er opnået. En person - sin portion.
Værsgo og spis, - og så er der ikke nogen, der kan
klage over, at maden er kold den dag.
- John Price



Morten (06-03-2003)
Kommentar
Fra : Morten


Dato : 06-03-03 15:56

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:7AA9a.2$fJ5.1@news.get2net.dk...
>
> Det nemmeste er at købe en bakke Stryhns Luxus leverpostej og putte
> den i mikroovnen 1½-2 min. på fuld knald. -Vupti!

Korrekt, men det der Vupti er ikke lyden af den færdige leverpostej, men
lyden af din microovn der går i smadder ... du skal HUSKE at tage den ud af
folie bakken først, ellers får du nogle flotte blå knister og en regning på
en ny microovn :)




Svend Emil (06-03-2003)
Kommentar
Fra : Svend Emil


Dato : 06-03-03 16:34

"Morten" <NOSPAM-post@simonsen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:b47ofq$9ka$1@sunsite.dk...
> "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> skrev i en meddelelse
> news:7AA9a.2$fJ5.1@news.get2net.dk...
> Korrekt, men det der Vupti er ikke lyden af den færdige leverpostej, men
> lyden af din microovn der går i smadder ... du skal HUSKE at tage den ud
af
> folie bakken først, ellers får du nogle flotte blå knister og en regning

> en ny microovn :)

Personlig erfaring ??
Hvis det er, så er det da lidt vildt (men sikkert også meget "festligt") !
--
--- Svend Emil (o: ---



Peter W. Bosse (07-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 07-03-03 04:44

"Morten" <NOSPAM-post@simonsen.mail.dk> a écrit dans le message:

> Korrekt, men det der Vupti er ikke lyden af den færdige leverpostej, men
> lyden af din microovn der går i smadder ... du skal HUSKE at tage den ud af
> folie bakken først, ellers får du nogle flotte blå knister og en regning på
> en ny microovn :)

Bemærk lige - at det var "Stryhns leverpostej" jeg nævnte!

Stryhns aluforme kan sagtens gå i mikroovnen uden at knalde, - i hvert fald
i min som er en Moulinex Combi.

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Der er ingen Ting, jeg kand ægre mig meer
over end at see god Mad ilde tillavet.
- Ludwig Holberg



Jan Bøgh (06-03-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 06-03-03 18:54

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
news:7AA9a.2$fJ5.1@news.get2net.dk...

> Det nemmeste

> Det næstbedste

....og hvad er så det bedste?

vh
Jan



Peter W. Bosse (07-03-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 07-03-03 04:43

"Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> wrote in message...

> "Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> a écrit dans le message:
> >
> > Det næstbedste

> ...og hvad er så det bedste?

Det kan fx være ande- eller gåseleverpostej!

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Der er ingen Ting, jeg kand ægre mig meer
over end at see god Mad ilde tillavet.
- Ludwig Holberg



Jan Bøgh (09-03-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 09-03-03 11:30

"Peter W. Bosse" <peterw.bosse@get2net.dk> wrote in message
news:U8V9a.2$RI1.1@news.get2net.dk...

> Det kan fx være ande- eller gåseleverpostej!

Åh min skaber - det er jo ikke leverposteg, det er ren englesang!

vh
Jan



Klaus Petersen (08-03-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Petersen


Dato : 08-03-03 18:49

> Det nemmeste er at købe en bakke Stryhns Luxus leverpostej og putte
> den i mikroovnen 1½-2 min. på fuld knald. -Vupti!

Jeg synes da også lige det skal nævnes, at det er anbefalesværdigt at putte
en gang folie over. Så sviner det knap så meget og leverpostejen bliver
varmere.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408941
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste