/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvilken restaurant?
Fra : Jimmy


Dato : 03-03-03 00:11

Hej

Jeg skal på restaurant med min kæreste.
Det er planlagt at vi denne gang betaler mellem 1000-1500 for ligesom at
opleve, hvordan maden så er.

Hvor får man mest for sine penge?

Jeg har overvejet Hereford Beefstouw i kombination med Bryggeriet.

Hvad mener I?

Mvh
Jimmy



 
 
[w e b w o m a n] (03-03-2003)
Kommentar
Fra : [w e b w o m a n]


Dato : 03-03-03 01:28

"Jimmy" <nyhedsgruppe@get3_erstat_3_med_2_net.dk> skrev i en meddelelse
news:jbw8a.108$GX.24@news.get2net.dk...

> Hvor får man mest for sine penge?

Hvor i landet vil I spise?

Mvh. Lisbeth



Jimmy (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Jimmy


Dato : 03-03-03 06:38


"[w e b w o m a n]" <jacobsenlisbeth@hotmail.com> wrote in message
news:3e62a155$0$25838$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> "Jimmy" <nyhedsgruppe@get3_erstat_3_med_2_net.dk> skrev i en meddelelse
> news:jbw8a.108$GX.24@news.get2net.dk...
>
> > Hvor får man mest for sine penge?
>
> Hvor i landet vil I spise?

København.

Mvh
Jimmy



Sabina Hertzum (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 03-03-03 01:32

Jimmy wrote:
> Hej
>
> Jeg skal på restaurant med min kæreste.
> Det er planlagt at vi denne gang betaler mellem 1000-1500 for ligesom
> at opleve, hvordan maden så er.

lyder som en kanon plan :)

> Hvor får man mest for sine penge?
> Jeg har overvejet Hereford Beefstouw i kombination med Bryggeriet.
>
> Hvad mener I?

hej Jimmy...

jeg må beklage, men jeg vil under ingen omstændigheder anbefale Herreford i
københavn som en oplevelse hvor man virkelig vil opleve maden.....

ikke at der er noget som helst i vejen med Herreford som spisested, men skal
man ud og opleve mad, så er det IMO ikke stedet man skal komme......
er man derimod ude efter en garanteret god bøf, så er det et godt bud :)

havde du sagt herreford i Kolding, så var situationen en anden*G*
lidt insider viden fortæller mig nemlig at københavn afdelingen ( og andre
ikke nærmere betegnede afdelinger ) har indført et nyt system der desværre
går lidt på kompromis med betjeningen og kvaliteten af servicenivauet, og
min holdning er at når man lægger over 1000 kr på bordet for en middag skal
ALT være i orden..... lige fra maden til knapperne på tjenerens jakke, for
slet ikke at tale om den grundlæggende service ;)

er du interesseret i at læse om min sidste oplevelse på Herreford kan du
følge linket i min signatur....

hvor du ellers kan tage hen, kan jeg desværre ikke fortælle dig, det er der
bestemt andre der er mere kvalificerede til end jeg er..... nu er mit
kendskab til Herrefords koncept ret indgående, hvilket er grunden til at jeg
siger som jeg gør :)
--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Lars Ehlers (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Lars Ehlers


Dato : 03-03-03 04:35

On Mon, 3 Mar 2003 01:32:25 +0100, "Sabina Hertzum"
<sabina@SPAMmandezonen.dk> wrote:

>min holdning er at når man lægger over 1000 kr på bordet for en middag skal
>ALT være i orden..... lige fra maden til knapperne på tjenerens jakke, for
>slet ikke at tale om den grundlæggende service ;)

Helt enig!

Når min kone og jeg engang imellem flotter os og betaler omkring
$200-$250 for en middag, så skal alting være i orden. Lige fra vores
ankomst til restauranten, et par drinks i baren, betjeningen ved
bordet, og maden naturligvis.

Jeg vil ikke finde mig i, at få dårlig betjening til den pris, og det
bliver tydeligt afspejlet i mine drikkepenge. 20% hvis alt er perfekt,
og herefter går det stille og roligt ned af bakke...

--
Lars Ehlers, San Francisco
Arbejde: http://www.digitalpersona.com
Fritid: http://pages.sbcglobal.net/sanfranehlers/mustang.htm
"Screw you guys I'm going home" (Eric Cartman)

Winnie Henriksen (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Winnie Henriksen


Dato : 03-03-03 08:15


Hej

On Mon, 3 Mar 2003 01:32:25 +0100, "Sabina Hertzum"
<sabina@SPAMmandezonen.dk> wrote:

>hvor du ellers kan tage hen, kan jeg desværre ikke fortælle dig, det er der
>bestemt andre der er mere kvalificerede til end jeg er..... nu er mit
>kendskab til Herrefords koncept ret indgående, hvilket er grunden til at jeg
>siger som jeg gør :)

Du skriver ikke hvilken der er jeg mener der er 3 KBH. Vi plejer at
komme i den i Åbenrå (gade i KBH. Vi prøvede den ved Tivoli sidste år
og der kommer vi ikke mere.

Vi har altid, dvs. 10 - 15 gange, kun fået god betjening/mad i Åbenrå
både alene, med børn og støre selskaber.

Jeg er til BØF og så er det stedet

MVH

Winnie
Med venlig hilsen

Winnie Henriksen

Sabina Hertzum (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 03-03-03 11:53

Winnie Henriksen wrote:
>> hvor du ellers kan tage hen, kan jeg desværre ikke fortælle dig, det
>> er der bestemt andre der er mere kvalificerede til end jeg er.....
>> nu er mit kendskab til Herrefords koncept ret indgående, hvilket er
>> grunden til at jeg siger som jeg gør :)
>
> Du skriver ikke hvilken der er jeg mener der er 3 KBH. Vi plejer at
> komme i den i Åbenrå (gade i KBH. Vi prøvede den ved Tivoli sidste år
> og der kommer vi ikke mere.

den i forbindelse med bryggeriet som Jimmy selv nævnte var det....

> Vi har altid, dvs. 10 - 15 gange, kun fået god betjening/mad i Åbenrå
> både alene, med børn og støre selskaber.

jamen uha, jeg er også selv kommet utrolig meget på Herreford (især i
kolding, men har også besøgt københavn, herning og andre adskillige
gange).... og har også været vant til utrolig god betjening og
behandling..... dvs lige indtil sidste gang......
med til historien hører at min ex igennem to år (mens vi var sammen)
arbejdede i koncernen og jeg kender forpagterne i en af restauranterne
privat......
jeg har aldrig tidligere været utilfreds med betjeningen eller maden uanset
hvor jeg kom, så da jeg havde oplevelsen sidst (igen, hvis du vil læse om
den så følg linket i min signatur) kontaktede jeg dem jeg kender og spurgte
hvad pokker der var sket siden det var faldet sådan af på den...... og fik
så at vide at der var sket nogle forandringer på enkelte af restauranterne
for at højne effektiviteten, men det havde vist haft en meget ubehagelig
påvirkning på kvaliteten af betjeningen.....

> Jeg er til BØF og så er det stedet

jamen jeg er enig.... bøfferne er uovertrufne, men jeg gentager gerne,
herreford er ikke stedet man kommer for at opleve mad.... dertil er
konceptet for indspist.......

--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Jan Bøgh (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 03-03-03 17:35

"Sabina Hertzum" <sabina@SPAMmandezonen.dk> wrote in message
news:huG8a.107778$Hl6.9885033@news010.worldonline.dk...

> konceptet for indspist.......

Hvad betyder det?

vh
Jan



Sabina Hertzum (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Sabina Hertzum


Dato : 03-03-03 17:45

Jan Bøgh wrote:
> "Sabina Hertzum" <sabina@SPAMmandezonen.dk> wrote in message
> news:huG8a.107778$Hl6.9885033@news010.worldonline.dk...
>
>> konceptet for indspist.......
>
> Hvad betyder det?

for mig betyder det at der ikke er den store plads til kreativitet i
køkkenet.... det er koncept mad.... uagtet at det er nogle af de bedste
bøffer der er at få i danmark, så er det ikke stedet man går for at opleve
stor kokkekunst......

hovedretten består jo kun af en grundlæggende faktor... om bøfvenderen kan
ramme den rette tilberedning på bøffen...... nogle steder hyrer de ganske
vist kokke for at lave maden, men en veltrænet køkkenhjælp kan klare samme
job, uden de store vanskeligheder........ der er jo ingen ben i at smide
pommes i frituren og hive en kartoffel ud af ovnen....... der er faktisk
mere udfordring i forretterne end der er i hovedretten ;)
det er ikke kokken der bærer restauranten så at sige, det er tjenerne med
deres uddannelse og viden om vin og de andre specialer der er at komme
efter...... for ikke at snakke om kødleverandøren ;)

igen vil jeg understrege at jeg altså ikke finder noget i vejen med
Herreford..... er man ude efter en garanteret god bøf er det stedet......
--
Knus Sabina

www.MandeZonen.dk
Danmarks førende mandeportal.



Anders Buch (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Anders Buch


Dato : 03-03-03 07:37

Hej Jimmy

j> Jeg skal på restaurant med min kæreste.

Jeg må starte med, at gi' de andre ret - Hereford Beefstouw er et udemærket
sted til en go' bøf; men ikke som en hyggeaften med kæresten. Og tro' mig,
for 1-1,5k kan I få en langt bedre oplevelse andet steds.

Men lad mig komme med 3 steder, hvor jeg og kæresten har haft perfekte
aftener uden nogen form for fejl:

Pierre André

Meget lækker fransk restaurant. Perfekt betjening.

http://www.aok.dk/E/V/CPHDK/0001/38/97/1.html

M/S Amerika

Herlige omgivelser kombineret med opmærksom betjening og rigtig god mad af
høj kvalitet.

http://www.era-ora.dk/

1. th (Her kommer I dog op på 2k i pris; men det er inkl. ALT)

Besøg Mette og få en helt igennem perfekt oplevelse uden fejl. Husk at
bestille bord i rigtig go' tid - og at man betaler inden man kommer; på et
girokort.

http://www.1th.dk/

Lad os høre hvad I valgte til sidst, og hvordan det gik ..

Go' fornøjelse - og appetit!

- Anders



Anders Buch (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Anders Buch


Dato : 03-03-03 09:17


"Anders Buch" <dont@write.me> wrote

> M/S Amerika
>
> Herlige omgivelser kombineret med opmærksom betjening og rigtig god mad af
> høj kvalitet.
>

Ups - fik indsat forkert link! Men Era Ora er også et hit; men her der det
rigtige M/S Amerika link:

http://www.msamerika.dk/

- Anders



Jesper Jensen (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Jesper Jensen


Dato : 03-03-03 09:52

On Mon, 3 Mar 2003 00:10:49 +0100, "Jimmy"
<nyhedsgruppe@get3_erstat_3_med_2_net.dk> wrote:
>Jeg skal på restaurant med min kæreste.
>Det er planlagt at vi denne gang betaler mellem 1000-1500 for ligesom at
>opleve, hvordan maden så er.
>
>Hvor får man mest for sine penge?

Som andre skriver kommer det naturligvis meget an på hvilken type mad
man kan lide.

Jeg kan kun anbefale Restaurationen:
http://www.restaurationen.com/

De har en fast ugentlig menu. Fem retter, med et glas vin særligt
valgt til hver ret. Man kan se menuen på hjemmesiden.

Prisen er ca. 1000 kr pr person, men så går det hele også op i en
større helhed ;)

Jesper.

Helle (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Helle


Dato : 03-03-03 17:47

Hej


> Jeg kan kun anbefale Restaurationen:
> http://www.restaurationen.com/

Restaurationen kan jeg også varmt anbefale - de laver fantastisk mad.

Ellers er der La Buca på Godthåbsvej (Frederiksberg) - utrolig lækker
italiensk mad, drives af dansk/italiensk familie.
Forholdsvis dyrt, men det er i høj grad pengene værd. Bestil bord i virkelig
god tid !!!

Helle



Rasmus Carlsen (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Rasmus Carlsen


Dato : 03-03-03 11:21


"Jimmy" <nyhedsgruppe@get3_erstat_3_med_2_net.dk> skrev i en meddelelse
news:jbw8a.108$GX.24@news.get2net.dk...
> Hej
>
> Jeg skal på restaurant med min kæreste.
> Det er planlagt at vi denne gang betaler mellem 1000-1500 for ligesom at
> opleve, hvordan maden så er.

- I behøver ikke at slippe 1500 ... men prøv kommandanten eller
restaurationen eller den nyåbnede Salt ... det skulle være de bedste

ras



[BitSeN] (04-03-2003)
Kommentar
Fra : [BitSeN]


Dato : 04-03-03 22:11

On Mon, 3 Mar 2003 11:20:49 +0100, "Rasmus Carlsen"
<rasmus.carlsen@tdcadsl.dk> wrote:

> den nyåbnede Salt ...

Du kan læse en anmeldelse af Salt her:
http://www.erhvervsbladet.dk/nyhedsservice/npShowArticle.asp?strArtID=97545

i øvrigt er der (vist nok) hver fredag en anmeldelse i erhvervsbladet
i privat sektionen. Du kan prøve at søge på erhvervsbladet, jeg synes
ikke umiddelbart det er let at finde rundt på siderne.
En anden nævner også basilic, den kan du læse om her:
http://www.erhvervsbladet.dk/nyhedsservice/npShowArticle.asp?strArtID=97995

Jeg skal lige sige at jeg ikke selv kender nogen af de omtalte
resturanter.

mvh
Brian

Asta Nielsen (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Asta Nielsen


Dato : 03-03-03 12:52


"Jimmy" <nyhedsgruppe@get3_erstat_3_med_2_net.dk> skrev i en meddelelse news:jbw8a.108$GX.24@news.get2net.dk...
> Hej
>
> Jeg skal på restaurant med min kæreste.
> Det er planlagt at vi denne gang betaler mellem 1000-1500 for ligesom at
> opleve, hvordan maden så er.
>
> Hvor får man mest for sine penge?
>
> Jeg har overvejet Hereford Beefstouw i kombination med Bryggeriet.
>
> Hvad mener I?
>
> Mvh
> Jimmy
>
Jeg vil til hver en tid anbefale Restaurant Philippe på Grøbrødre Torv.
Prisen ligger på omkring 1000-1200 kr for 2 personer, inkl vin.
Det er et fransk køkken, og man for virkelig noget for pengene, og så er deres service upåklagelig

Du kan jo prøve at kigge på deres hjemmeside

http://www.philippe.dk/



Rømer (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Rømer


Dato : 03-03-03 12:51

Det er vel mere interessant, at få nogle links til steder man bør gå end
links til steder, man ikke bør gå.

Jeg har været på nogle stykker i den sidste tid - nogle af popstederne er
absolut meg in, men årsagen fortager sig lidt.
Men...Hansens på Frederiksberg alle er god mad, det samme gælder Larsens -
er det ikke vesterbrogade - og så er der jo l'Olivier - på
Vodroffsvej..eller .le Basilic - (ikke sikker på stavemåde)dem har jeg kun
rigtig gode erfaringer med.(led på aok)
men det er jo altsammen lidt subjektivt - hvad er det man lægger vægt på -
er det smagsopleelsen, er det atmosfæren - skal der være lyst eller mørkt,
må der være uro - eller sakl det være meget tyst.

Men nu nævnede du jo selv bøf-restauranten - hvorfor dog tage et stykke
"rødt oksekød"- det er der altså ikke meget kogekunst i - når du vil ofre så
mange penge?
Hvis det "bare" er en bøf - så er man bedre tjent med at købe noget rigtigt
godt kød og lave maden selv - men hvis du vil have kokkemad - så vælg noget,
hvor kokken også får en chance for ikke at stå på fabrik.
Og undskyld til de kokke, der kan lide at stege bøffer.



Kasper Hyllested (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Kasper Hyllested


Dato : 03-03-03 21:50

nyhedsgruppe@get3_erstat_3_med_2_net.dk writes:
>Jeg skal på restaurant med min kæreste.
>Det er planlagt at vi denne gang betaler mellem 1000-1500 for ligesom at
>opleve, hvordan maden så er.
>
Hej Jimmy

Når man sådan inviterer sin kæreste ud, så skal det jo også helst være
lidt romantisk og hyggeligt. Det synes jeg ikke, Bryggeriet er. Jeg holder
meget af store bøffer og kommer der gerne med en kammerat og drikker deres
store, gode øl, men jeg tager ikke kæresten med derned.

Til det formål har jeg til gengæld haft gode oplevelser med Cucina Vera,
som er en lille italiensk restaurant tæt ved Søerne. Adressen er helt
præcist Kjeld Langesgade 10.

Politikens anmelder har tilmed haft samme oplevelse og givet den 4 ud af 5
kokkehuer (se http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=198802)

Selvom anmelderen skriver, det er særligt billigt, så var det nu ikke min
umiddelbare oplevelse. Vi kom af med ca. 1.200 kr. inkl. vin mv. Men det
var det værd.

Mange hilsner,

Kasper Hyllested
hyllested@net.dialog.dk


Ole Stigaard (03-03-2003)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 03-03-03 22:27


"Jimmy" <nyhedsgruppe@get3_erstat_3_med_2_net.dk> skrev i en meddelelse
news:jbw8a.108$GX.24@news.get2net.dk...
> Hej
>
> Jeg skal på restaurant med min kæreste.
> Det er planlagt at vi denne gang betaler mellem 1000-1500 for ligesom
at
> opleve, hvordan maden så er.
>
> Hvor får man mest for sine penge?
....
> Hvad mener I?

http://www.guldanden.dk/

Lækkert, med en menu man kan betale.

Sidst blev jeg smagsligt overrasket af desserten: Indbagt æble
medrødvins-peber-sorbet... Alene var sorbeten uspiselig. Stærk med stærk
på... Men sammen med det indbagte æble - MUMS

Ole S



Rune Zedeler (13-03-2003)
Kommentar
Fra : Rune Zedeler


Dato : 13-03-03 19:19

Ole Stigaard wrote:

> http://www.guldanden.dk/

Så vil jeg hellere anbefale

http://www.tyvenkokkenhanskoneoghendeselsker.dk/

- samme stil men en del bedre og langt hyggeligere.
Man skal dog være opmærksom på at de er ret glade for foie grais
(sdavning?) så hvis denne spise går en imod så bør man lige checke
menuen inden man bestiller bord.

-Rune


Kim Voss Schrader (13-03-2003)
Kommentar
Fra : Kim Voss Schrader


Dato : 13-03-03 19:22

Hej!

Rune Zedeler wrote:
>
> Man skal dog være opmærksom på at de er ret glade for foie grais
> (sdavning?) så hvis denne spise går en imod så bør man lige checke
> menuen inden man bestiller bord.

F.G. er resultatet af noget forbistret dyrmishandling IMHO og det burde fjernes
fra menukort.

Er jeg den eneste som synes det? Jeg fornemmer, at du også er af en lignende
mening?!

--
Mvh, Kim Voss Schrader

"Suck, squeeze, bang, blow"

Rune Zedeler (13-03-2003)
Kommentar
Fra : Rune Zedeler


Dato : 13-03-03 21:43

Kim Voss Schrader wrote:

> F.G. er resultatet af noget forbistret dyrmishandling IMHO og det burde fjernes
> fra menukort.

Enig.

F.G. kommer fra syge dyr. Så kan man argumentere nok så meget for at det
er muligt "at få dyrene til at overspise frivilligt" - men det ændrer
ikke på at de bliver syge af det - og det er resultatet af sygdommen som
folk opfatter som en delikatesse. Det er frastødende.

-Rune


JHR (16-03-2003)
Kommentar
Fra : JHR


Dato : 16-03-03 03:42

Ejer man blot det mindste moral eller tankevirksomhed bør man, naturligvis,
boykotte spisesteder der benytter F.G.

Ikke blot er det udpræget dyremishandling, men tanken om at spise et sygt
organ er da væmmeligt.

Mvh
Jeppe.

"Rune Zedeler" <rz@daimi.au.dk> skrev i en meddelelse
news:b4qi2c$8t6$1@news.net.uni-c.dk...
> Ole Stigaard wrote:
>
> > http://www.guldanden.dk/
>
> Så vil jeg hellere anbefale
>
> http://www.tyvenkokkenhanskoneoghendeselsker.dk/
>
> - samme stil men en del bedre og langt hyggeligere.
> Man skal dog være opmærksom på at de er ret glade for foie grais
> (sdavning?) så hvis denne spise går en imod så bør man lige checke
> menuen inden man bestiller bord.
>
> -Rune
>



Rune Zedeler (17-03-2003)
Kommentar
Fra : Rune Zedeler


Dato : 17-03-03 16:57

JHR wrote:
> Ejer man blot det mindste moral eller tankevirksomhed bør man, naturligvis,
> boykotte spisesteder der benytter F.G.

Jamen jeg har selv tænkt det samme - men jeg er blevet enig med mig selv
om at verden er for kompleks til at jeg ville kunne leve med så mange
boykots. Man burde jo - ved samme argument - så også boykotte alle
dagligvarebutikker hvor man kan købe produkter der indeholder F.G. -
eller farmede rejer/krokodiller - burhøns - etc,etc...
Jeg ville ikke kunne leve efter det - og jeg er derfor blevet enig med
mig selv om at jeg godt vil spise steder hvor de tilbereder F.G.; - men
jeg vil IKKE spise F.G. Hvis alle folk tænkte sådan så ville de jo ikke
få solgt noget af deres F.G. og derfor ville de holde op med at
producere det.

-Rune


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste