/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kalkunbryst på 1800 g. - hvor lang stegeti~
Fra : Jan


Dato : 28-02-03 21:44

Hejsa

Har købt et marineret kalkunbryst på 1800 gram, hvor lang stegetid skal det
have og evt. hvilken temperatur skal kødet have når det er færdigt.

Mvh
Jan



 
 
Mads Thorning Peders~ (28-02-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 28-02-03 21:56


"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5fca0e$0$31936$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Hejsa
>
> Har købt et marineret kalkunbryst på 1800 gram, hvor lang stegetid skal
det
> have og evt. hvilken temperatur skal kødet have når det er færdigt.

En 55-65 minutter ved 180 grader og et kvarters hviletid plejer at være
fint. Evt. kan du pakke det ind i butterdej inden du sætter det i ovnen - så
bliver det ikke så let tørt. Det skal så bare have en ti minutters tid mere.

Husk at kødsaften skal være helt klar, ellers er det ikke færdigt.

Mvh Mads





Jan (28-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan


Dato : 28-02-03 22:53

Lyder da lækkert.
Skal jeg bare komme butterdej om, eller skal jeg først lige brune
kalkunbrystet i ovnen i ca. 15 min ved 225 grader eller er det ligemeget med
at brune det og altså bare komme dejen rundt om uden videre.

Jan

"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:b3oi7u$q48$1@news.cybercity.dk...
>
> "Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
> news:3e5fca0e$0$31936$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> > Hejsa
> >
> > Har købt et marineret kalkunbryst på 1800 gram, hvor lang stegetid skal
> det
> > have og evt. hvilken temperatur skal kødet have når det er færdigt.
>
> En 55-65 minutter ved 180 grader og et kvarters hviletid plejer at være
> fint. Evt. kan du pakke det ind i butterdej inden du sætter det i ovnen -

> bliver det ikke så let tørt. Det skal så bare have en ti minutters tid
mere.
>
> Husk at kødsaften skal være helt klar, ellers er det ikke færdigt.
>
> Mvh Mads
>
>
>
>



Mads Thorning Peders~ (01-03-2003)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 01-03-03 09:26


"Jan" <jan@soerensen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5fda4f$0$32012$edfadb0f@dread12.news.tele.dk...
> Skal jeg bare komme butterdej om, eller skal jeg først lige brune
> kalkunbrystet i ovnen i ca. 15 min ved 225 grader eller er det ligemeget
med
> at brune det og altså bare komme dejen rundt om uden videre.

Du skal bare komme dejen om kødet uden at brune det. Det bliver noget rod og
stå og skære ud, og det meste af dejen bliver til smat når du skærer, men
det er godt til at holde på saften.

God fornøjelse



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste