On Thu, 27 Feb 2003 16:14:04 +0100, Villy Erichsen <brita-villy@adslhome.dk>
wrote in dk.kultur.mad+drikke:
>Gerner wrote:
>
>> On Thu, 27 Feb 2003 09:00:55 +0100, "Thïngmand" <michael@thingmand.invalid>
>> wrote in dk.kultur.mad+drikke:
>>
>> >> Kan nogen lave helt runde spejlæg på en alm. stor stegepande f.eks. 3 ad
>> >gangen
>> >
>> >Brug en blinis pande
>>
>> Kender ikke sådan een. Noget med en masse flade huller, hvor et udslået XL æg
>> vil flyde ud over det hele ?
>>
>> Nej man skal bruge en helt alm. stor stegepande, og alle spejlæg skal have samme
>> størelse. D.v.s. hvis man bruger et M, L, XL æg på samme tid, så bliver de lige
>> store.
>>
>> Giver i op ?
>
>Nogle restauranter bruger aluminiumsringe (ca. 1,5 cm. høje) som placeres på
>stegepanden hvorefter ægget slås ud deri.
>Det giver helt runde spejlæg med blommen præcis i midten - det ser flot ud - men
>smager ikke bedre.
Netop sådan nogle jeg tænker på. Laver de dem måske selv ?
Nej, de smager ikke bedre men se mere pæne ud end de ret udflydende spejlæg man
normalt laver.
Mon man kan købe dem til privat brug ?
Her er et andet råd jeg fandt på nettet (om brunch)
>Spejlæggene kan du evt. stikke ud til runde spejlæg efter du har spejlet dem på panden.
Jamen ? Hmm stikke ud med hvad ? En aluminiumsring ? Eller menes der, skære dem
runde med en kniv ?
--
Gerner
fuku wa uchi, oni wa soto