/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bikager
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 26-02-03 00:59

Kan man spise bikager? Og kan man evt. tilberede dem eller bruge dem i
opskrifter? Forslag?

--
Mvh
Kevin Edelvang
"Haben Sie mehrere Päpste?"


 
 
Peter W. Bosse (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 26-02-03 05:46

"Kevin Edelvang" <barok@DETTE.skal.fjernes.mail.dk> skrev i en meddelelse ...

> Kan man spise bikager?

Synes du lyder en lille smule snøvlet, ..

Bikage er godt i mod fx tilstoppet næse, influensa og forkølet. Man tygger
bikage, som man fx tygger tyggegummi. Man tager et nyt stykke hver time
i 4-6 timer. Hvert stykke tygges i et kvarter, og man spytter ud, hvad der
måtte være tilbage i munden. Hvis det fx er et akut bihule-angreb, skulle
disse fire eller seks stykker bikage kunne få symtomerne til at vige og
forsvinde på en hel eller halv dag. Næsen åbnes, smerten forsvinder,
og legemet genvinder sin energi.
Det er klogt at blive ved med at tygge et stykke bikage om dagen i
endnu en uge, for at forebygge eventuelle hurtige tilbagefald..

Velbekomme!

*I næste uge skal vi tale om moderkager?

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Alle tiders herligste og festligste dessert..
BANANASIS: (banan, ananas, is)

En stor klump is former De med Deres hænder som basis.
Herpå trykker De blødt og venligt en stor skive ananas. Så
laver De med en ren tommelfinger et passende hul. I dette
hul planter De en stiv banan, så den står godt og fast. Da tager
De med nænsom hånd omkring en flaske Kirsch og stænker
på ananassen, men De drejer tallerkenen hele vejen rundt.
Endelig tager De en flaske Maraschino, sætter tommelfingeren
på og sprøjter bananen så meget, De har lyst og råd til. Nogle
bider omgående i den - andre slår uartigt til den - de kan dømme
Deres gæster efter deres reaktion.
Vine: Veuve Clicquot Ponsardin Sec, Dow's vintage port 1960.
- Ejler Jørgensen



Jørgen Hess (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 26-02-03 22:41


"Kevin Edelvang" <barok@DETTE.skal.fjernes.mail.dk> skrev i en
meddelelse news:b3h00e$gmg$1@sunsite.dk...
> Kan man spise bikager? Og kan man evt. tilberede dem eller bruge dem
i
> opskrifter? Forslag?
>
> --
> Mvh
> Kevin Edelvang
> "Haben Sie mehrere Päpste?"
>
Bikagen er den (bi)voks der sidder på bitavlen og som (af bierne) er
delt op i celler, hvori bl.a. honning opbevares. Som Bosse skrev kan
det tygges, men mad er det vel ikke.
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177506
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408561
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste