|
| Søger gode tips til alt madlavning! Fra : Søren Astrup |
Dato : 25-02-03 22:35 |
|
Hey i dejlige mennesker!
Jeg er lige begyndt på et sådan madlavnings kursus...
Og der er der nogle ting man lærer som man umiddelbart ikke tænker over men
er gode ting af vide.
F.eks.
Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker porene
i kødet for at det holder på saften. Og lad være med at tilsætte salt før
man har gjort det. For det "suger" også saften ud...
Det er sådan nogle gennerale tips man skal vide...
Er der nogle der har flere så fyr dem af... :)
Med venlig hilsen Aske Astrup
| |
Abildgaard 3140 (25-02-2003)
| Kommentar Fra : Abildgaard 3140 |
Dato : 25-02-03 23:19 |
|
"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5be186$0$15826$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hey i dejlige mennesker!
>
> Jeg er lige begyndt på et sådan madlavnings kursus...
> Og der er der nogle ting man lærer som man umiddelbart ikke tænker over
men
> er gode ting af vide.
>
> F.eks.
> Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
porene
> i kødet for at det holder på saften. Og lad være med at tilsætte salt før
> man har gjort det. For det "suger" også saften ud...
>
> Det er sådan nogle gennerale tips man skal vide...
>
> Er der nogle der har flere så fyr dem af... :)
>
> Med venlig hilsen Aske Astrup
>
Her er osse masser at komme efter. F.eks. er
news:%r64a.89613$Hl6.8243073@news010.worldonline.dk et godt sted at begynde.
--
vh ¸.·´¯)
)><((((º> ´Torben Abildgaard
| |
Kim Jensen (26-02-2003)
| Kommentar Fra : Kim Jensen |
Dato : 26-02-03 14:21 |
|
> Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
porene
> i kødet for at det holder på saften.
Det er en skrøne, der af uvisse årsager ikke vil dø.
mvh
Kim Jensen
| |
Søren Astrup (26-02-2003)
| Kommentar Fra : Søren Astrup |
Dato : 26-02-03 17:55 |
|
Hvorfor dog ikke???
"Kim Jensen" <kj@jmt.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5cbf24$0$158$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> > Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
> porene
> > i kødet for at det holder på saften.
>
> Det er en skrøne, der af uvisse årsager ikke vil dø.
>
>
> mvh
> Kim Jensen
>
>
| |
Jan Bøgh (26-02-2003)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 26-02-03 19:11 |
|
"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> wrote in message
news:3e5cf15f$0$15939$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
Skal signaturen så mon stå her?
Jan
mvh
Pudsig vane i øvrigt!
Men godt nok fra venstre mod højre.
Denne tekst skal læses nede fra (ja, det er altså ikke
mig, der har fundet på det)
Fordi skrøner, der er døde, ikke længere er skrøner!
> Hvorfor dog ikke???
> > Det er en skrøne, der af uvisse årsager ikke vil dø.
| |
Asta Nielsen (27-02-2003)
| Kommentar Fra : Asta Nielsen |
Dato : 27-02-03 22:55 |
|
"Kim Jensen" <kj@jmt.dk> skrev i en meddelelse news:3e5cbf24$0$158$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> > Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
> porene
> > i kødet for at det holder på saften.
>
> Det er en skrøne, der af uvisse årsager ikke vil dø.
>
>
> mvh
> Kim Jensen
>
Ja, det er vel begrænset hvor meget vand saltet kan nå at trække ud, hvis kødet ryger på panden med det samme......
Asta
| |
Jan Bøgh (26-02-2003)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 26-02-03 18:03 |
|
"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> wrote in message
news:3e5be186$0$15826$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg er lige begyndt på et sådan madlavnings kursus...
> Og der er der nogle ting man lærer som man umiddelbart ikke tænker over
men
> er gode ting af vide.
>
> F.eks.
> Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
porene
> i kødet for at det holder på saften. Og lad være med at tilsætte salt før
> man har gjort det. For det "suger" også saften ud...
>
> Det er sådan nogle gennerale tips man skal vide...
Ja, det er ikke så dumt - især hvis de har noget på sig.
Mht. lukningen af porerne, så er der skam lavet kontrollerede forsøg, hvor
den aflives.
Når det drejer sig om saltet er et godt råd: 1/3 før, 1/3 under og 1/3 efter
stegningen.
vh
Jan
| |
Søren Astrup (26-02-2003)
| Kommentar Fra : Søren Astrup |
Dato : 26-02-03 22:16 |
|
Du må have flere tips gemt i ærmet!!!
"Jan Bøgh" <jan@boegh-dot-net> skrev i en meddelelse
news:3e5cf1b4$0$141$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> "Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> wrote in message
> news:3e5be186$0$15826$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> > Jeg er lige begyndt på et sådan madlavnings kursus...
> > Og der er der nogle ting man lærer som man umiddelbart ikke tænker over
> men
> > er gode ting af vide.
> >
> > F.eks.
> > Man skal sørge for at "svitse" kødet hurtigt på panden så man lukker
> porene
> > i kødet for at det holder på saften. Og lad være med at tilsætte salt
før
> > man har gjort det. For det "suger" også saften ud...
> >
> > Det er sådan nogle gennerale tips man skal vide...
>
> Ja, det er ikke så dumt - især hvis de har noget på sig.
> Mht. lukningen af porerne, så er der skam lavet kontrollerede forsøg, hvor
> den aflives.
> Når det drejer sig om saltet er et godt råd: 1/3 før, 1/3 under og 1/3
efter
> stegningen.
>
> vh
> Jan
>
>
| |
Jan Bøgh (27-02-2003)
| Kommentar Fra : Jan Bøgh |
Dato : 27-02-03 19:10 |
|
"Søren Astrup" <astrup-net@mail.dk> wrote in message
news:3e5d2eab$0$15921$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Du må have flere tips gemt i ærmet!!!
Garanteret!
I ærmet.
Og de falder ud, når jeg ryster armen lidt over tastaturet
Men i små portioner ad gangen.
vh
Jan
| |
|
|