/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
ketchup som på grillbaren
Fra : Scorpmoon


Dato : 25-02-03 17:22

Hvor køber man ketchup som de serverer på grillbarer? En mere konsistent og
smagsfuld ketchup end det sjask man køber hos købmanden.. beauveaus? heinz?
og hva de nu hedder.. Dem er jeg trætte af.



 
 
Kim Voss Schrader (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Kim Voss Schrader


Dato : 25-02-03 17:27

Hej!

Scorpmoon wrote:
>
> Hvor køber man ketchup som de serverer på grillbarer? En mere konsistent og
> smagsfuld ketchup end det sjask man køber hos købmanden.. beauveaus? heinz?
> og hva de nu hedder.. Dem er jeg trætte af.

Dvs. du er træt af kvalitets-ketchup'en Heinz? Ja, så køb du endelig det snask
pølsevognen sælger istedet :)

Du kan da kigge hos Metro eller evt. Inco (hvis du ellers kan handle der - jeg
kan ikke). Jeg vil tro du kan finde pølsemandens dér.

--
Mvh, Kim Voss Schrader

"Suck, squeeze, bang, blow"

Jan Bøgh (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 25-02-03 19:01

"Kim Voss Schrader" <teknik_kim@tdcadsl.dk> wrote in message
news:3E5B994C.38391B88@tdcadsl.dk...

> Dvs. du er træt af kvalitets-ketchup'en Heinz? Ja, så køb du endelig det
snask
> pølsevognen sælger istedet :)

Er Heinz ikke noget sødt snask?
Jeg får uvilkårligt fornemmelse af amerikanske fritter
sølet til i noget meget sødt noget, der absolut ikke smager af
tomat - men jeg er afgjort ikke ekspert på området.

vh
Jan



Kim Voss Schrader (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Kim Voss Schrader


Dato : 25-02-03 19:59

Hej!

"Jan Bøgh" wrote:
>
> Er Heinz ikke noget sødt snask?

Jeg tror du forveksler det med Beauvais.

> Jeg får uvilkårligt fornemmelse af amerikanske fritter
> sølet til i noget meget sødt noget, der absolut ikke smager af
> tomat - men jeg er afgjort ikke ekspert på området.

Jeg opfatter ikke Heinz som sødt, men jeg bruger også meget sukker i min te :)

--
Mvh, Kim Voss Schrader

"Suck, squeeze, bang, blow"

Jan Bøgh (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 26-02-03 17:57

"Kim Voss Schrader" <teknik_kim@tdcadsl.dk> wrote in message
news:3E5BBD02.BCAE9FB5@tdcadsl.dk...

> Jeg tror du forveksler det med Beauvais.

Tjae - så har de bare hældt en forkert etikette på

> Jeg opfatter ikke Heinz som sødt, men jeg bruger også meget sukker i min
te :)

....og jeg må indrømme at jeg ikke just er ekspert i ketchup.

vh
Jan



SmaRTrxxv (25-02-2003)
Kommentar
Fra : SmaRTrxxv


Dato : 25-02-03 18:06


"Scorpmoon" <scorpmoon@yahoo.com> wrote in message
news:b3g571$rie$1@news.net.uni-c.dk...
> Hvor køber man ketchup som de serverer på grillbarer? En mere konsistent
og
> smagsfuld ketchup end det sjask man køber hos købmanden.. beauveaus?
heinz?
> og hva de nu hedder.. Dem er jeg trætte af.
>
>
Tja.... nogle grillbarer sælger da ud af det, det var et godt sted at
starte..

Ellers er INCO, Metro o.l. nok stedet at finde det, men det er jo i lige
lovlig store mængder til en alm. husholdning

Thore



Scorpmoon (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Scorpmoon


Dato : 25-02-03 19:13

> Tja.... nogle grillbarer sælger da ud af det, det var et godt sted at
> starte..
>
> Ellers er INCO, Metro o.l. nok stedet at finde det, men det er jo i lige
> lovlig store mængder til en alm. husholdning
>


Undrer mig bare hvorfor der ik er nogen der laver det til detailhandlen, er
det patenteret eller noget i den stil?

Elsker også grillbar remoulade... ka slet ikke døje tube-remoulade.

Men ok, så må jeg rundt og tigge på grillbarerne...



Renate Jacobsen (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 25-02-03 20:18


"Scorpmoon" <scorpmoon@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:b3gbn0$7m6$1@news.net.uni-c.dk...
>snip<

> Elsker også grillbar remoulade... ka slet ikke døje tube-remoulade.
>
> Men ok, så må jeg rundt og tigge på grillbarerne...
>

Hejsa,

Nu ved jeg ikke, hvad du forstår ved grilbarsremoulade, men mit bud er helt
klart: Graasten salater
Deres remoulade bliver ofte brugt i grilbarer i hvert fald i det
sønderjydske.
Det skal være den i den store flaske. Den er nemlig ikke sådan noget tyndt
pjask.
De laver i øvrigt også en ketchup. Den smagte jeg sidste gang for ca. 20 år
siden,
og har ikke rørt den siden fyføjda! Måske den har ændret sig.....

Mvh. Renate




Anders (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Anders


Dato : 25-02-03 19:58


"Scorpmoon" <scorpmoon@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:b3g571$rie$1@news.net.uni-c.dk...
> Hvor køber man ketchup som de serverer på grillbarer? En mere konsistent
og
> smagsfuld ketchup end det sjask man køber hos købmanden.. beauveaus?
heinz?
> og hva de nu hedder.. Dem er jeg trætte af.


Du skal gå efter ketchup, der hedder noget med "pølse" eller "pølsemand".
Forskellen på disse og almindelig tomatketchup er, at de er lavet på
æblemos, og derfor
ikke må hedde tomatketchup.
Kig evt. på varedeklarationen.
De fleste supermarkeder har "pølsemandsketchup"

Anders





Claus nielsen (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Claus nielsen


Dato : 25-02-03 20:11

> > Hvor køber man ketchup som de serverer på grillbarer? En mere konsistent
> og
> > smagsfuld ketchup end det sjask man køber hos købmanden.. beauveaus?
> heinz?
> > og hva de nu hedder.. Dem er jeg trætte af.
>
>
> Du skal gå efter ketchup, der hedder noget med "pølse" eller "pølsemand".
> Forskellen på disse og almindelig tomatketchup er, at de er lavet på
> æblemos, og derfor
> ikke må hedde tomatketchup.
> Kig evt. på varedeklarationen.
> De fleste supermarkeder har "pølsemandsketchup"
>
> Anders

Jeg har flere gange købt den i Metro, så der kan du helt sikkert få det og
så koster den kun ca. 10 kr. Den du kan få i metro er god og der er mange
pølsemænd der bruger den, men jeg må indrømme at jeg engang fik en flaske
fra Steff Houlberg og det er den helt rigtige pølseketchup, men jeg mener
kun at den handles af steff Houlberg. Jeg fik den gennem en der kørte op og
handlede i deres fabrik butik..

Når det er sagt vil jeg lige fastslå at der er intet der slår Heinz



Trine Kornum Christi~ (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 25-02-03 20:12

"Claus nielsen" <cbn@adslhome.dk> writes:

> Når det er sagt vil jeg lige fastslå at der er intet der slår Heinz

Hver ting til sin tid. Til en pølse med brød er der ingenting der slår
pølsemandens. Til brændende kærlighed eller pindsvin er Beauvais den
bedste og til pommes frites og pølsemix er karryketchup det eneste
rigtige.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Ole Stigaard (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Ole Stigaard


Dato : 25-02-03 23:55


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
news:uisv85g5s.fsf@trinekc.dk...

> Hver ting til sin tid. Til en pølse med brød er der ingenting der slår
> pølsemandens. Til brændende kærlighed eller pindsvin

Pindsvin? Jamen Trine dog, er du begyndt at tømme haven for dyr?

Ole S



Trine Kornum Christi~ (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 26-02-03 10:12

"Ole Stigaard" <stigardNOSPAM@NOSPAM.dk> writes:

> "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> news:uisv85g5s.fsf@trinekc.dk...
>
> > Hver ting til sin tid. Til en pølse med brød er der ingenting der slår
> > pølsemandens. Til brændende kærlighed eller pindsvin
>
> Pindsvin? Jamen Trine dog, er du begyndt at tømme haven for dyr?

Ja, man skal bare klaske det godt ind i ler, smide det i et godt
glødebål et par timer. Derefter knækkes leren af og alle piggene og
skindet sidder fast i leret og dyret er lige til at spise. Eller var
det kyllinger man gør sådan med? :)

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Trine Kornum Christi~ (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 26-02-03 10:16

Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> writes:

> "Ole Stigaard" <stigardNOSPAM@NOSPAM.dk> writes:
>
> > "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> > news:uisv85g5s.fsf@trinekc.dk...
> >
> > > Hver ting til sin tid. Til en pølse med brød er der ingenting der slår
> > > pølsemandens. Til brændende kærlighed eller pindsvin
> >
> > Pindsvin? Jamen Trine dog, er du begyndt at tømme haven for dyr?
>
> Ja, man skal bare klaske det godt ind i ler, smide det i et godt
> glødebål et par timer. Derefter knækkes leren af og alle piggene og
> skindet sidder fast i leret og dyret er lige til at spise. Eller var
> det kyllinger man gør sådan med? :)

Da min mand ikke ved hvad pindsvin er, må jeg nok hellere forklare:

Man tager en ordentlig skudefuld kartoffelmos og former som et
pindsvin. Stikker ristede pølsestykker ned som pigge, drysser med
stegte løg og spiser med ketchup og sennep.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Niklas (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Niklas


Dato : 26-02-03 12:18


"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse news:uisv79zcl.fsf@trinekc.dk...
> Trine Kornum Christiansen <news@trinekc.dk> writes:
>
> > "Ole Stigaard" <stigardNOSPAM@NOSPAM.dk> writes:
> >
> > > "Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> skrev i en meddelelse
> > > news:uisv85g5s.fsf@trinekc.dk...
> > >
> > > > Hver ting til sin tid. Til en pølse med brød er der ingenting der slår
> > > > pølsemandens. Til brændende kærlighed eller pindsvin
> > >
> > > Pindsvin? Jamen Trine dog, er du begyndt at tømme haven for dyr?
> >
> > Ja, man skal bare klaske det godt ind i ler, smide det i et godt
> > glødebål et par timer. Derefter knækkes leren af og alle piggene og
> > skindet sidder fast i leret og dyret er lige til at spise. Eller var
> > det kyllinger man gør sådan med? :)
>
> Da min mand ikke ved hvad pindsvin er, må jeg nok hellere forklare:
>
> Man tager en ordentlig skudefuld kartoffelmos og former som et
> pindsvin. Stikker ristede pølsestykker ned som pigge, drysser med
> stegte løg og spiser med ketchup og sennep.
>
> Mvh Trine
>

Jeg har spist rigtig pindsvin dengang de ikke var fredede.
Det smager ganske fortrinligt.
Som Ribbenssteg men en anelse mere saftigt og sødt.

Venligst

Niklas


Kevin Edelvang (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Kevin Edelvang


Dato : 25-02-03 21:38

Anders wrote:

> Du skal gå efter ketchup, der hedder noget med "pølse" eller
> "pølsemand".

De kan også hedde sandwichketchup. Det fås i stort set alle
supermarkeder. Og jeg kan ikke fordrage skidtet

--
Mvh
Kevin Edelvang
"Haben Sie mehrere Päpste?"


Klaus Alexander Seis~ (25-02-2003)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 25-02-03 20:07

Scorpmoon skrev:

> Hvor køber man ketchup som de serverer på grillbarer? En mere
> konsistent og smagsfuld ketchup end det sjask man køber hos
> købmanden.

Aldi sælger en ketchup ved navn "Delikato Tomatketchup". Den kommer
i en glasflaske på 750 ml, og er efter min mening den bedste ketchup
der findes til hverdagsbrug. Men køb endelig ikke deres ketchup på
plastikflaske, for det er da noget afskyeligt, tyndt og sødt stads.


// Klaus

--
><>    vandag, môre, altyd saam

Max M (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Max M


Dato : 26-02-03 08:46

Scorpmoon wrote:
> Hvor køber man ketchup som de serverer på grillbarer? En mere konsistent og
> smagsfuld ketchup end det sjask man køber hos købmanden.. beauveaus? heinz?
> og hva de nu hedder.. Dem er jeg trætte af.


Hvorfor laver du ikke bare noget ketchup selv? Så kan du få det lige som
du vil have det.

Kog en dåse tomater med et lille løg. Blend det, og kog videre. Jo
længere du koger jo bedre. Kom evt. lidt vand i hvis det bliver for tykt.

Kom en god spsk. sukker i, og en sjat eddike (rødvins eller æblecider).
Her skal du smage til indtil du er tilfreds. Det er specielt mængden af
eddike og sukker der bestemmer ketchup smagen.

Smag derefter til med salt og evt andre krydderier (timian feks.) du
måtte have lyst til. Hvidløg er også fint at koge med.

Det give også en fin tomat grundsovs til pasta.

--

hilsen/regards Max M Rasmussen, Denmark

http://www.futureport.dk/
Fremtiden, videnskab, skeptiscisme og transhumanisme


Nette (26-02-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 26-02-03 14:40


"Scorpmoon" skrev i en meddelelse news:b3g571$rie$1@news.net.uni-c.dk...
> Hvor køber man ketchup som de serverer på grillbarer? En mere konsistent
og
> smagsfuld ketchup end det sjask man køber hos købmanden.. beauveaus?
heinz?
> og hva de nu hedder.. Dem er jeg trætte af.

Hejsa.
Ved ikke om du har fået svaret. Men flere supermarkeder har den nu også.
Den hed engang AH.ketchup, men jeg skal ikke kunne sige, om den kan have
skiftet navn siden, jeg sidst kiggede efter den.

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste