"Ole Hedegaard" <hedegaard@christiansen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e5b6489$0$4295$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Hej Gr
> Jeg magler lidt inspiration til aftensmaden - har taget nogle gode
> svinekoteletter op. Hvad skal jeg dog lave af dem???
> MVH Tina
>
Hej Tina,
Ved ikke om det er for sent?
Hvis du har koteletter der ikke alt for tykke, anbefaler jeg lige min egen
opskrift. Den er ikke for "sundhedsfanatikere".
Her kommer den så:
Du skal bruge:
4-5 koteletter
stærk paprika
salt/peber
1 løg
1/4-1/2 l. piskefløde
ca. 1/2 pakke pikantost
1/2 *glas* tomatpure
1 dåse flåede tomater
evt. en rød/grøn/gul peber
evt. porer i skiver (frosne kan fint bruges)
evt hvidløg
Koteletterne brunes hurtigt på en pande i lidt smør. Imens krydres med salt,
peber og masser af paprika.
Koteletterne kommes i et ildfast fad. Nu kommes det fintsnittede løg og evt.
hvidløg i panden og prunes let. Herefter kommes tomatpure, flåede tomater,
fløde og pikant i panden. Det hele røres rund og varmes igennem. Sovsen
hældes over koteletterne sammen med evt. peberfrugt i strimler og/eller
porre i skiver. Fadet kommes i ovnen i ca. 1 time og 15 min. ved knap 200
grader. Hertil serveres ris, gerne basmati eller jasmin.
Den opskrift er simpelthen bare favoritspisen hos os.
Velbekomme
Mvh. Renate