Brødcroutoner (muligvis stavefejl) i stedet for chips?
Sådan gør jeg:
Sødmælksfranskbrød / youghurtbrød - dem fra Brugsen er fine - og gerne
daggammelt.
Skæres i tern - godt 1*1 cm, ikke afgørende.
Vendes i en sjat olivenolie. Hvad er en sjat? Tja, når man tror, det er nok,
har det fået for meget! Er man lidt i tvivl om, om det nu er nok, så passer
det som regel
Kan evt krydres med paprika.
Hældes i et lag på plade m/bagepapir, drysses med groft salt.
Bages ca. 10 min 200 grader.
mvh
Krabsen
lidt mindre sundt: Parmesanchips: Stort stykke parmesan høvles til flager
med en 'norsk' ostehøvl. Lægges på bagepapir og bages nogle minutter v 200.
Tid afhænger af ovn og ost...
"ATN" <tox@xot.denmark> skrev i en meddelelse
news:0As6a.1211$VW1.451@news.get2net.dk...
> Hej.
>
> Er der nogen, der har gode forslag til hvad man kan servere som sund
> snak/slik til en kortaften?
>
> Kan kun lige komme i tanke om gullerods- og selleristænger, melon og andet
> frugt. Men hvad kan man ellers servere?
>
> Mvh.
> Anders
>