"Bangsbo" <kg@lite.dk> wrote in message
news:b3be8i$1kcd1r$1@ID-162322.news.dfncis.de...
>
> Hej Trine ...
>
> Din historie virker på det nærmeste umulig med min
> erfaring - om de så havde vejet 1½ Kg. pr styk så
> lyder det underligt - med mindre det du ser slet ikke
> er blod men blot kan minde om det ...
>
> Jeg grydesteger da ofte kyllinge Overlår som også
> du i en gryde på gammeldaws facon og der kan en
> rød farve opstå ved benene men ikke som blod ...
>
> Efter 4 timer burde det være nødvendigt at tage
> kyllinger op med en hulske ...
>
> Jeg tror ikke du skal være nervøs ...
>
> Med venlig hilsen
> Kokken - Keld
>
Ingen grund til nervøsitet....
Med frosne kyllinger er ikke nogen fare for camphylobacter, og salmonellaen
er generelt på retur....og endelig hjælper din bekymring ikke det mindste på
udfaldet for de implicerede....
H