"Niklas" <niklasthedolphin@yahoo.dk> skrev i en meddelelse...
> Er der nogle forslag til hvorledes man tilbereder en strudse-grydesteg?
Til en anden gang, tit evt. på..
www.dansk-struds.dk/opskrift/opskri16.html
Grydestegt Struds:
(4-6 pers.)
500 g strudsekød
20 g smør
salt og peber
Sauce:
1,5 dl. stegesky
2,5 dl. piskefløde
1-2 dl. vand
250 g champignon
1 dl. rødvin
tilbehør:
0,5-1 kg. aspargeskartofler
10 g smør
en håndfuld persille
500 g sukkerærter
tomatsalat:
6 stk. tomater
2 stk. løg
olie og eddike
salt og peber.
Smelt smøret, brun kødet i ca. 2 min. på hver side. Krydrer med salt og peber. Steg videre ved svag varme i ca. 25 min. eller til en
centrumtemperatur på ca. 60 C. Lad stegen hvile i ca. 25 min.
Kartoflerne koges, pilles og vendes i smør og persille. Champignon svitses i stegeskyen, vand tilsættes og koges ind til ca. halv
mængde. Tilsæt fløde og rødvin, og smag til med salt og peber.
God fornøjelse!
Dansk Struds
--
Mvh.
Peter W. Bosse
DER SKAL VÆRE GÅS I EN GÅSELEVERPOSTEJ
Der skal være noget mere end en enkelt procent gåselever i en postej,
før den må kaldes gåseleverpostej.
www.fvm.dk/nyheder_extern.asp?artikelid=1952