/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
En god opskrift på fasaner søges
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 22-02-03 10:16

Hejsa

Er der nogen af jer der ligger inde med en god opskrift til fasaner?
Kan man evt. forberede dem ligesom 'Coq au vin' eller lignende gryderette
med fjerkræ?

Bjarke



 
 
Jan Bøgh (22-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 22-02-03 11:23

"Bjarke Bundgaard" <bjarkeb@SPAMSLUSEemail.dk> wrote in message
news:b37f41$pmd$1@news.cybercity.dk...

> Kan man evt. forberede dem ligesom 'Coq au vin' eller lignende gryderette
> med fjerkræ?

Sagtens. Men gå ud fra koge/stegetider som for høns - ikke for kylling (med
mindre du er helt sikker på at det er meget unge fasaner).

vh
Jan



Bjarke Bundgaard (22-02-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 22-02-03 11:50


> Sagtens. Men gå ud fra koge/stegetider som for høns - ikke for kylling
(med
> mindre du er helt sikker på at det er meget unge fasaner).

Tak! I den forbindelse skal jeg da lige hører om de kan blive for udkogt?
Kan man med fordel lade dem simre i en stor gryde i 2-3 timer? Eller skal
man være lidt på vagt?

Bjarke




Jan Bøgh (22-02-2003)
Kommentar
Fra : Jan Bøgh


Dato : 22-02-03 18:32

"Bjarke Bundgaard" <bjarkeb@SPAMSLUSEemail.dk> wrote in message
news:b37kkk$10fo$1@news.cybercity.dk...
>
> > Sagtens. Men gå ud fra koge/stegetider som for høns - ikke for kylling
> (med
> > mindre du er helt sikker på at det er meget unge fasaner).
>
> Tak! I den forbindelse skal jeg da lige hører om de kan blive for udkogt?
> Kan man med fordel lade dem simre i en stor gryde i 2-3 timer? Eller skal
> man være lidt på vagt?

Når man grydesteger, synes jeg ikke 'overstegning' er noget stort problem -
blot man -som du selv skriver- lader det simre blidt og ikke buldrekoge. Jeg
ville ikke være det mindste bange for at lave fasan a la coq au vin med de
nævnte kogetider.
Er man selv jæger og bruger rigtige vilde fasaner, vil man med fordel prikke
lidt til dem undervejs - og hvis der er store kyllinger (hvilket man let kan
komme ud for i starten på sæsonnen), der bliver hurtigt møre, ville jeg
simpelthen fiske dem op, når de virker møre, og så lade de voksne fasaner
simre færdige alene.

vh
Jan



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408942
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste