/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
En god opskrift på fasaner søges
Fra :
Bjarke Bundgaard
Dato :
22-02-03 10:16
Hejsa
Er der nogen af jer der ligger inde med en god opskrift til fasaner?
Kan man evt. forberede dem ligesom 'Coq au vin' eller lignende gryderette
med fjerkræ?
Bjarke
Jan Bøgh (
22-02-2003
)
Kommentar
Fra :
Jan Bøgh
Dato :
22-02-03 11:23
"Bjarke Bundgaard" <bjarkeb@SPAMSLUSEemail.dk> wrote in message
news:b37f41$pmd$1@news.cybercity.dk...
> Kan man evt. forberede dem ligesom 'Coq au vin' eller lignende gryderette
> med fjerkræ?
Sagtens. Men gå ud fra koge/stegetider som for høns - ikke for kylling (med
mindre du er helt sikker på at det er meget unge fasaner).
vh
Jan
Bjarke Bundgaard (
22-02-2003
)
Kommentar
Fra :
Bjarke Bundgaard
Dato :
22-02-03 11:50
> Sagtens. Men gå ud fra koge/stegetider som for høns - ikke for kylling
(med
> mindre du er helt sikker på at det er meget unge fasaner).
Tak! I den forbindelse skal jeg da lige hører om de kan blive for udkogt?
Kan man med fordel lade dem simre i en stor gryde i 2-3 timer? Eller skal
man være lidt på vagt?
Bjarke
Jan Bøgh (
22-02-2003
)
Kommentar
Fra :
Jan Bøgh
Dato :
22-02-03 18:32
"Bjarke Bundgaard" <bjarkeb@SPAMSLUSEemail.dk> wrote in message
news:b37kkk$10fo$1@news.cybercity.dk...
>
> > Sagtens. Men gå ud fra koge/stegetider som for høns - ikke for kylling
> (med
> > mindre du er helt sikker på at det er meget unge fasaner).
>
> Tak! I den forbindelse skal jeg da lige hører om de kan blive for udkogt?
> Kan man med fordel lade dem simre i en stor gryde i 2-3 timer? Eller skal
> man være lidt på vagt?
Når man grydesteger, synes jeg ikke 'overstegning' er noget stort problem -
blot man -som du selv skriver- lader det simre blidt og ikke buldrekoge. Jeg
ville ikke være det mindste bange for at lave fasan a la coq au vin med de
nævnte kogetider.
Er man selv jæger og bruger rigtige vilde fasaner, vil man med fordel prikke
lidt til dem undervejs - og hvis der er store kyllinger (hvilket man let kan
komme ud for i starten på sæsonnen), der bliver hurtigt møre, ville jeg
simpelthen fiske dem op, når de virker møre, og så lade de voksne fasaner
simre færdige alene.
vh
Jan
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177560
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408942
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.