Jeg ville helt sikkert lave bagte rabarber med marcipan.Til 4-6 pers bruger
jeg:
300g tynde strimler rabarber
1 dl sukker
1 spsk marizena
150 g. reven marcipan (odense)
Vend rabarber, sukker og marizena sammen, kommes i et tærtefad. bages ca 20
min ved 175g.
Herefter kommer jeg marcipanen på og bager igen ca 20 min, eller til
marcipanen er gylden.
Jeg vil selv gerne have iskold flødeskum til, men is eller creme fraiche er
også kanon.
God fornøjelse.
Connie (som vist stadig har en smule rabarber i fryseren)
--
Connie
"Mads Thorning Pedersen" <cykologen@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse news:b34ijm$h62$1@news.cybercity.dk...
> Jeg er ved at rydde op i min fryser og har blandt andet et par kg.
rabarber
> liggende - og så var det jeg tænkte om der er nogen af jer der har nogle
> gode ideer til hvad man kan bruge sådan nogen til.
>
> Jeg kunne selvfølgelig bruge dem til marmelade, men er vokset op med
> hjemmelavet jordbær/rabarbermarmelade af den slags der næppe kan overgås
> (det er der vel næppe noget af ens barndoms hjemmelavede ting der kan
>
> Jeg lurede mere på om der er noget kageværk eller lignende - også gerne
> nogle middagsretter hvis der findes noget sådan med rabarber.
>
> Mvh Mads
>
>