On 19 Feb 2003 03:01:22 -0600, Annika Pedersen <newsgroup@annika.dk>
wrote:
>> Kan nogle her i denne NG, måske hjælpe mig med informationer om hvor
>> jeg kan købe forme til Othelloboller.
>>
>> Der står i opskriften, at hvis jeg ikke har de rigtige forme til
>> othelloboller, kan jeg som alternativ anvende ovnfaste forme til creme
>> caramel ? Det vigtigste er, at formene er halvrunde og rummer ca. 50
>> ml.
>> Så er det bare at jeg ikke helt fatter hvordan de kan stå i ovnen hvis
>> de er runde i bunden ?
>> Medmindre formen er udformet som en hel plade med "huller" ?
>
>Efter at have tjekket i div. link i foretrukne fandt jeg følgende:
><
http://www.1st-gourmet.dk/gourmet/gourmet.nsf/goodsstuff?
>openform&category=1>
>
>Klik på halvkugle (eller se)
>Led efter andre steder der har den, eller noget lignende, hvis det er den
>slags, for *host* priserne er "lidt" høje for en engangs"seance" (eller
>man ikke vil bruge dem tit)
>Kan ikke lige udregne rumindholdet i dem, så ved ikke hvilken str. du
>skal bruge.
Det er da vist ikke helt ved siden af, det du har fundet der. Jeg har
mailet til 1st-gourmet og spurgt om rumindholdet, - selvom du har
ganske ret i, at det blir sq da godt nok nogle "pebrede"
fødselsdagsklovne.
>Kan et alternativ være muffinforme, omend de ikke er ½cirkler?
Tjaeh, jeg kan da prøve, men ideen var jo at lave de her "hoveder" -
på billedet i bogen ligner de faktisk lidt store negerboller.
Faktisk kom min mand lige med et konstruktivt forslag - efter at jeg
nu i en uges tid har høvlet nettet rundt ;c).
Hans onkel er bager, så jeg tror jeg vil prøve at ringe til ham i
morgen og høre om han har noget der ligner som jeg kan låne !
PS: det undrer mig bare lidt at man bruger sådanne "begreber" i en bog
om "det gode køkken" når formene er så svære at få fat i ?
Mange tak for alle jeres forslag !
De bedste hilsner
Charlotte