/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvor meget mørbrad?
Fra : Lotte Jul Jensen


Dato : 18-02-03 16:28

Jeg skal lave indbagt svinemørbrad til 8 personer.
Hvor meget mørbrad skal jeg bruge?
Jeg har 2 der vejer omkring 350-400g stykket, men er det nok?


Hilsen Lotte



 
 
Kim Jensen (18-02-2003)
Kommentar
Fra : Kim Jensen


Dato : 18-02-03 16:34

> Jeg skal lave indbagt svinemørbrad til 8 personer.
> Hvor meget mørbrad skal jeg bruge?
> Jeg har 2 der vejer omkring 350-400g stykket, men er det nok?

Jeg lavede fyldte svinemørbrader forleden. Vi var 4 personer og spiste
(næsten) 2 af samme størrelse som dine. Afhængig af tilbehør og øvrige
retter vil jeg mene, at du som minimum bør have én mere.


mvh
Kim Jensen



Trine Kornum Christi~ (18-02-2003)
Kommentar
Fra : Trine Kornum Christi~


Dato : 18-02-03 16:35

"Lotte Jul Jensen" <lottejul@mail.dk> writes:

> Jeg skal lave indbagt svinemørbrad til 8 personer.
> Hvor meget mørbrad skal jeg bruge?
> Jeg har 2 der vejer omkring 350-400g stykket, men er det nok?

Det er ikke mere end knap 100 g kød pr. person. Det er ikke nok. Min
erfaring siger mig at 150 g er minimum, og da det er nogle små skiver,
så er folk tilbøjelige til lige at tage en mere, -"fordi det smager
så godt". Og alt efter hvordan du indbager dem, så smager de også fint
efter at have været frosset. F.eks. kolde med kartoffelsalat og
flutes.

Så lav hellere en for meget end en for lidt.

Mvh Trine

--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.usenet.dk
http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder

Lotte Jul Jensen (18-02-2003)
Kommentar
Fra : Lotte Jul Jensen


Dato : 18-02-03 17:08

Hej igen

Jeg køber lige 2 mere, så er jeg på den sikre side.

Hilsen Lotte




"Trine Kornum Christiansen" <news@trinekc.dk> wrote in message
news:ulm0diou7.fsf@trinekc.dk...
> "Lotte Jul Jensen" <lottejul@mail.dk> writes:
>
> > Jeg skal lave indbagt svinemørbrad til 8 personer.
> > Hvor meget mørbrad skal jeg bruge?
> > Jeg har 2 der vejer omkring 350-400g stykket, men er det nok?
>
> Det er ikke mere end knap 100 g kød pr. person. Det er ikke nok. Min
> erfaring siger mig at 150 g er minimum, og da det er nogle små skiver,
> så er folk tilbøjelige til lige at tage en mere, -"fordi det smager
> så godt". Og alt efter hvordan du indbager dem, så smager de også fint
> efter at have været frosset. F.eks. kolde med kartoffelsalat og
> flutes.
>
> Så lav hellere en for meget end en for lidt.
>
> Mvh Trine
>
> --
> Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
> http://www.usenet.dk
> http://www.biersted.com, billig overnatning i Nordjylland
> http://www.trinekc.dk, opskrifter og andre ligegyldigheder



Mette Nylander Sørup (18-02-2003)
Kommentar
Fra : Mette Nylander Sørup


Dato : 18-02-03 19:18

>
> Jeg køber lige 2 mere, så er jeg på den sikre side.
>
Hej Lotte

Det kommer helt klart an på, hvad du den indbagte mørbrad består af. Hvis
det er en lækker fars med grønsager, synes jeg det lyder lidt meget med 4
hele mørbrad. Det ville jeg i hvert fald ikke kunne spise.

Mvh.
Mette



Morten Wartou (18-02-2003)
Kommentar
Fra : Morten Wartou


Dato : 18-02-03 17:53

"Lotte Jul Jensen" <lottejul@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e525094$0$71667$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg skal lave indbagt svinemørbrad til 8 personer.
> Hvor meget mørbrad skal jeg bruge?
> Jeg har 2 der vejer omkring 350-400g stykket, men er det nok?

Nu er jeg nok noget af et kødsvin, men jeg kan sagtens fortære en hel
svinemørbrad helt alene. :)


Med venlig hilsen,

Morten Wartou



Ulrik Andreassen (18-02-2003)
Kommentar
Fra : Ulrik Andreassen


Dato : 18-02-03 19:21

Tja det kommer jo også lidt an på hvilken opskrift du bruger. Hvis du laver
den a la karoline vil jeg da mene at det er nok. der kommer jo også fars
omkring.

Kristina

"Lotte Jul Jensen" <lottejul@mail.dk> wrote in message
news:3e525094$0$71667$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg skal lave indbagt svinemørbrad til 8 personer.
> Hvor meget mørbrad skal jeg bruge?
> Jeg har 2 der vejer omkring 350-400g stykket, men er det nok?
>
>
> Hilsen Lotte
>
>



Pierre Roland (19-02-2003)
Kommentar
Fra : Pierre Roland


Dato : 19-02-03 23:21

Hvis i kun skal have denne ene ret så skal du regne med ca. 200 g kød(incl
dej) til per person. men hvis i skal have en forret og lidt sødt bagefter så
regn med 100 / 150 per person.

Pierre

"Lotte Jul Jensen" <lottejul@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3e525094$0$71667$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Jeg skal lave indbagt svinemørbrad til 8 personer.
> Hvor meget mørbrad skal jeg bruge?
> Jeg har 2 der vejer omkring 350-400g stykket, men er det nok?
>
>
> Hilsen Lotte
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste